0545 298 96 50 benım numaram ıstedıgın zaman arayabılırısın ıyı aksamlar
Printable View
0545 298 96 50 benım numaram ıstedıgın zaman arayabılırısın ıyı aksamlar
tamam kardeşim ararım yarın olabilir.. iyi akşamlar... :)
Video isteriz :)
Soner abi gerilmeye gerek yok Mustafa beni 2 3 boy geçiyodu emmeden önce benim aracında ne kadar yürüdüğünü aşşağı yukarı biliyosun kı.ı kırık 1.4 :) Mustafa gerçekten çok ciddi yürüyor si lar içinde ve baskısı ciddi kaçırır durumda yani dert geçilmek yada geçmek değil ben eminim Mustafa başa abş yürüseydide o videoyu koyardı buraya sıkıntısı yok yani o konuda geçmek geçilmek değil onun kızdığı nokta si la ciddi manada uğraşıyo ve gece gündüz kafa patlatıyo sonunda bu araç bu kadar yürüdü ve bişeyler yapıldığının bu kadar emeğin farkına varmılmasını istiyo olay sadece bu ha durduk yere geriyoruz buda ne zaman bi pug honda mevzusu olsa oluyo zaten gereksiz bence araçlara maşallah ha düzgün bir 106 olsun Mustafa geri durmaz direk onla denemeyelim diyen varsa bende denerim ona göre feyz alır Mustafayla dener sıkıntı yok yani bizde geçmek geçilmek fani şeyler bunlar maksat muhabbet :)
musatafa aracına maşallah güzel yürümüşş kazasız günlerde kullan inşallah:icon_tup:
maşallah si güzel yürümüş yapılan işlemlerde yerinde zaten :) 106 yı geçti diye bütün 106 ları geçicek hali yok heralde denemişler geçmiş 106 yı :)
Bir araç kendinden üstün görülen başka bir araçla denediği zaman eğer geçiyorsa diğer araçta kesin bi sorun vardır :) bu hep böyle olmuştur ne yazık ki. Seni en iyi anlayanlardan biri benim kardeşim maşallah arabana kaasız belasız kullan.
Soner abi ilede denemenizi merak ediyorum.
yarın akşam 6 gibi ararım mustafayı.. müsait olursa ovacıktaki çevre yolunda deneriz.. :)
ben yaşlandım artık oturuyorum evde agzoz sesi duyimde kulağımızın pası silinsin:)
İyi yarın izinliyim bende bir sıkıntı olmazsa gelirim bende.Eğer Mustafa uygunsa tabi.
106 geçince fark normal si da ne olursun olsun geçince bu kadar olmaması lazım 106 yurumuyor gıbı konusmalar her forumda aynı :D:D:D
video çekin bari biride cam car olsun :D
Yok abi çok acil paraya sıkışmışdın ailevi bir durumdan çok şükür geçti şuan bir sıkıntı yok proje devam stage 2 yapıcaz bakalım Allah nasip kısmet ederse kırıldığı yere kadar abi :)