..............
Printable View
..............
arkadaşlar benım ym 106 ile sıfırdan kalktıgım vıdeo var aksam o vıdeoyu atıyım bu konuda kapansın ben cok sıkıldım cunku ve debrıyajımda suan bıtık durumda uygun bı zamanımda onu degıstırıp ym 106 arıycam ve tekrar bı deneme yapacagız iyi günler
sen videoda 1 diyip 2 de kalktım diyosun ve delikanlı olmaktan bahsediyosun tamam adamın debriyajı değişsin bi daha dene sıfırdan kalk 5 te mi kalkıyosun 3 de mi kendin belirle olsun bitsin ne dersin ama unutma senin arabana bitik leş dandik diyen biz değiliz istersen diğer 106lara gider yap bi de R sevmiyosan hadi bakalım delikanlılar çıksın ortaya
mustafa 2. roll videosunuda koy sıfırdan kalktığımızıda koy lütfen ne kadar fark olduğunu görelim olmazmı?
tamam aksam koyucam en gec 10 gibi video tamam ve su konuyu degıstırelım lutfen artıkk ama bladerk erkut abının dedıgı doğru diğer 106 larla dene bırde bence cunku bız senın arabana hıc bırsey demedık yazılanlar ortada işte ve kasası felan on numara bı araba goruntusu olsun jantları olsunn
kardeşim cvp vermiş hocam sana akşam koyarız olay kapanır debriyajı takıp sana alo deriz gelirsin deneriz. sen anlıyorsun ama kimse anlamıyo ve şu lafın hiç hoşuma gitmedi delikanlılık diosun ya yazmışsın bir iki sayfa ön en delikanlısıyız ama sana yakışmamış o laf
Yalan dolan delikanlıysanız bunlar yanlış ibareler derdini anlatırken yanlış cümleler seçiyosun ve yanlış yapıosun bence araba için ağıza yakışan laflar değil bunlar ki ne Mustafa nede Ferhat abi kimse 2 boy önden 2 boy geriden yürümüş olmak için kimseyi kandırmaya çalışmaz sen rahat ol ve ispatlanacak hiç bişeyde yok herkes zaten kimin neyin ne olduğunun farkında oyüzden gerek yok böyle hareketlere.
gardaş günlük binmeye 106 arıyom
hepinizi geçcem
hey gidi ym 106 :) ne güzel arabaydı... sattıktan sonra tek özlediğim arabamdı üstüne e46m3 ve 320ci, e60m5, evo6tme,evo9 vs vs sattım halen bu 106yı kyifle anarım... sene 2002di galiba yada 2003 zex nos kitini takmıştım önce 75lik sonra 100lük jetlerde yürütmüştüm ve oldukça tatminkardı... sattığımda hatasız 10 numara giden bir arabaydı halen geziyor olması bile bir başarıdır.
bak arkadasım bugun yanıma geldın guzel guzel konustuk musaıt oldugumuz bı aksam deneyelım dedık sende bende debrıyajını degıstırınce sımdı sıtede yazdıkların hıc olmusmu delıkanlılık yapmayın felan ayıp yanı dunde yanıma geldın yıne konustuk musaıt olunca denıycegız dedık
bızı enkada gorunce gelın yarısalım dıyen sızsınız gecılende sızsınız yok vıtes ıkıdeydı yok nos acamadım su oldu bu oldu vıdeoda elını bır dıye gosteren sensın ondan sonra ıkıde bastım dıyende sensın vıdeo ortada herkez nasıl anlamak ısterse ole anlasın ben bu vıdeoda herkezın gordugu gıbı senı gectım bunu uzatmanın bı alemı yok.
bız senın arabana da bısey demedık bı problemın var sa pejocularla halletcunku nos basılmıs conta konulmus motoru bıtmıs dıyen onlar
senden ıcın nos bastıgı halde benı gecemedı standart bı 106 onu rahatlıkla gecer dıyenlerde onlar eyerkı bıseylerı kanıtlamak ıstıyosan onlarla hallet cunku ortam böyle gelırdıgı sürece ben senınle ımkanı yok yarısmam
ve bundan 4-5 ay once arkadası ben gezerken gormustum yıne denemıstık tesadufen.ben ordada 1 boy gecmıstım arkadası bu kadar ısrarla deneyelım dedıgıne gore nos basmayı dusunuyo heralde
Ben Mustafa'yı uzun süredir tanırım, birçok roll yapmışlığı vardır, Geçsede/Geçilsede saygıyla ve olgunlukla karşılayıp duruşunu bozmayan bir kardeşimizdir; Video'da gördüğüm kadarıyla kardeşimiz geçmiş.
buda aynı 106 ıle sıfırdan kalkısım
http://www.streetfire.net/video/debr...alk_741750.htm
:icon_tup:teşekkür ederim mustafa kardeşim heralde bu video izleyenleri gerekli şekilde tatmin etmiştir
Bişey söyliyim hakkım olarak :) 1.si 106 erken kalkıyor 2.si Si düzgün kalkamamış bi şekilde.Bence 1.viteste 20 km ile falan giderken basın.
gti yetıscekmıs yawwwww
walla bu videonun sonuna dogru aranızda en az 3 boy wardı ben otobandaydım ıshak abi (YM 106) Öndeydi videonun devamınıda çekseydiniz keşke. tam YM 106 geçioken kapatmşsınız...
si 200 lerde kesiciye giriyo çünkü. ondan 2-3 boy geçmesi normal ym 106 nın.. hala uzuyo ya bu konu ona şaşırıyorum..
yarım saattır butun yorumları okudum.ben daha rollınten sonra gereksız yorumlar yapılmayan cok az rollıng gordum:D bu rollınglerın kanunu gıbı bırsey.
si gayet basarılı yuruo.en son koyulan vıdeodada 106 once baslamıs si duzgun kalkamamıs bence 106 nın sahıbı olsam bu vıdeoyu koy dıe ısrar etmezdım cunku hıc tatmın edıcı bı vıdeo deıl ben 106 kullanıcısı olarak bole bı vıdeodan tatmın olmazdım si kotu kalkmasına ragmen gayet basarılı yurumus.106 dan cok daha iyi bir sonuc beklerdım si duzgun kalkmadıgı ıcın.Si sahıplerıde keske debrıyajınızı yaptırıp ve duzgun guzel bır egsoz alıp ole denemeler yapsanızda rollınlerden sonra bı bahanenız kalmasa ve zaten arabanız daha ıyı yurucegınden sonuclar gayet bellı olur kımsenın bahane bulmaya yada solemeye nedeni kalmaz.Bence si a helal olsun ve sedan olmasıda cok buyuk dezavantaj buda cok onemlı!bence fanatıklıgı bırakın bende 106 kullanıcısıyım ama Sİ a helal olsun demek gereklı vıdeoyu ızlemeden once 106 gecmıstır dedım ama benı sasırttı.emegınıze saygı duyulmalı bence kazasız belasız surusler.
yazmak istemiyodum ama; videonun başı yok ortası yok sonu yok gibi polemiklere gerek yok, ankara'da benim diyen vti'lara 3-4 boy attım ve mustafayla (si'la) yaptığımız 3-4 denemede de peşimi bırakmadı, 3'ün sonu ve 4'te şanzıman sayesinde ben kafa çıkarıyodum, başka yorum yazmıycam ama satılan si benim diyen 106'yı yine alır yine alır, adamın debriyajı bitik ve benim bildiğim köprünü altına kadar yada 180'e kadar yapılır, o araç zaten o hızlarda kewsiciye giriyor....
KRC ile benim delSol kardeşler zaten ;) sen hiç merak etme, sayısız roll yaptık onunla, Şeref Abi öz abim gibidir, onu bu konuya dahil edip ayıp etmek istemem, onunla aramızda ayar ve deneme anlamında roller var, aynı speclerde zaten 2 boy önüdeyim KRC'nin, eğer si benimle bu kadar geliyorsa ben yineliyorum, benim diyen 106'yı hertürlü yer, benim 3-4 boy aldığım 106'lar var, onları rahat alır. Bu da son mesajım bu konu için :)
Hep okuyorum ağzımı açmıyım diyorum ama Chip filtre eksozlu düzgün sağlıklı bi 106'yı geçiceğini sanmıyorum.Ama yeniliyorum arabanın maşallahı vardı her türlü kovalar biçok aracı ve Chip filtre eksozlu 106'ların yüzde 80inide geçer gayet güzel yürüyordu :icon_tup: