forum ankara (ovacık) onun karşısındaki yolun kenarında buluşuruz. 2 vites 50-60 km gibi başlar, 4. vites sonunda bitiririz...
Printable View
forum ankara (ovacık) onun karşısındaki yolun kenarında buluşuruz. 2 vites 50-60 km gibi başlar, 4. vites sonunda bitiririz...
yozgat bulvarı.. :D
ok abicim. akşam güzel olacak.. ;)
2. vites 60 iyidir 180-200 gibide biter işte 4 sonu gibi her iki tarafada uyar bu aralık.
:) Eywallah saol.
Hmm iki araçtada tam sonucu anlayamıcaz.Bende kurcalıyorum çünkü chip filtre eksozlu sağlıklı 2 106'mız var burda arada sıkıyoruz ben daha tam anlamıyla yüklenmiyorum yani bikaç işlemim var ufaktan onlardan önce sıkıyoruz bi şöylede sizinde speclerinize bakıp sağlıklı bi chip filtre eksozlu 106 ile denemenizi ondan merak ediyorum acaba nasıl gelişmeler alıcam bu ayarlarımdan sonra diye :icon_tup: Kabataslak bi düşüncem olsun şöyle :icon_tup:
TolgaEsentepe kardeşim nerdesin? onun 106 da gelebilir...
1.4 ies lere 1.6 ies lere gecilmez ;)
50 tane vtecden belki 5 tanesi zor geciyo bu arabaları ies ler nasıl gececek yahu biraz mantıklı düşünün.ben sadece mantıklı düşünüyorum,benim gözümde 106 falan önemli degil bana sadece mantıksız geliyo videolar.
sen bana ies le vtec gectim diye video getirseydin onada aynı tepkiyi verirdim:icon_tup:
olay 106 olayı degil yani..dandik bi araba bulup geçip sanki normalde 10 106 nın 8 ini gecebilecekmiş havalarında video konusu acmak.ama şu gercegi herkez iyi biliyorki 10 106 nın 9 tanesi ies i pokemon eder..
yani ben mesela 600cc motorla 1000 cc gecmiştim ama tabi motor biraz hışırdı,şimdi ben 1000 cc motor gectim diye bi konu acarsam sadece kendimi kandırmıs olurum:icon_tup:
şı sıralar deniyor olmaları lazım :D