istediğimi yazarım bu birincisi, geçmişimki yazıyorum bu ikincisi, videoları mevcut bende araç sahibinin izni olursa sana özelden atarım linki
polemiğe girmeye, iddaalaşmaya hiç gerek yok, sevmediğimi ve yapmadığımı bilir arkadaşlar, sadece ayar denemeleri yapıyorum ben, sizin 106 5 boy atar bana benim bir iddaam yok buda sonuncusu![]()
Emre abi dediğiniz plakalı bir araçla rolling yapmadı farklı bir del-sol le karıştırıyor olabilir misiniz.
Bu arada yok o bu kadar geçti yok şu bu kadar geçti yok şu yan yattı yok bu çamura battı demeye gerek yok(her konuda tartışma oluyor maalesef).Araba denen şey bi metal yığını kimseyi kırmaya gerek yok.
Tüm araçlara maşallah![]()
en solda sen ortada si sağda 106 gti...soguk bi ankara gecesi..beyaz del sol le gelen sen deilsin yani..hatta o gecede geldiginde ben denemicem kimseyle demiştin..220 ye kadar 106yla 3 araba yanyana bastınız...si sen vat07 106..vat en sagda sen en sol da ortada si..bunu hatırlamıomusun ?
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
o geceyı hatırlıyorum tabiikide ama ben 106 nın bastıgını gormedım bıle, biz mustafa'yla denedık bikaçkez, hatta forumun ordayken evet soylemıstım kımseyle basmıycam dıye ve si için geldıgımı belırtmıstım, otobanda gecenın o karanlıgında inan ben gormedım, ben en soldaydım ve gözüm yoldaydı, yanımdaki mustafaya bile bakmıyordum ben, ama doğrudur bısey dıyemem, istemedende olsa denemısız demekkı, maşallah demek duser, emegınıze saglık demek duser
![]()
bak canım...demekki emre abin yarış yapmış bilmeden de olsa..o yuzden buraya sagdan soldan duyma yan yattı camura battı gibi tabirleri kullanmassan sevınırım...cunku bizde hiç bişey yan yatmaz...çamura zaten batmaz..o turlu hzır kelımeler tanımadıgın ınsanlara soylemen yanlış..nyse sanada ii geceler
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Öncelikle hitabetinize dikkat etmenizi tavsiye ederim ben sizin canınız falan değilim.
İkincisini bu olay için değil genel olarak söyledim.Her roll konusunda bir kavga var bi metal yığını için kavgaya gerek yok.Olan videolar değerlendirilir,daha önceki denemeler değerlendirilir veya yeniden denenir.
Emre abinin tüm denemelerinde genelde bende yanında olurum sadece 1 akşam yoktum o gün dediğiniz deneme gerçekleşmiş ondan dolayı sordum.Gerçek abim gibidir sağolsun o yüzden farklı del-sol olabilir mi diye nazikçe sordum sizde hayır bu araçtı şöyle denendi gibi bir formatta cevap verseydiniz daha memnun olurdum
size de iyi geceler
Araçlara da maşallah![]()
ben konu kapansın dıye uğrasıyorum saatlerdır ama hala uzayıp gıdıyo, ne yazılırsa yazılsın bu son msjım, birdaha hiçbirşey yazmak istemiyorum;
Ben görmedim bastığını, gördümde yalan söylüyorsam bu benim ayıbım.
Ben kimseyle basmıycam dedim, si'la deniycem dedim, bunu sende duymussun ve buraya yazmıssın, buna rağmen 106 yanımızda basmıssa bu sefer onun ayıbı.
Yanımızda basmıs ve önümüzde yürümüşse tekrarlıyorum kocaman bir maşallah, emeğine sağlık sahibinin (sahibi sen misin yoksa arkadasın mı bılemıyorum, eğer arkadasınsa bu polemıklere kendısının gırmesını ısterdım)
Ve artık çok sıkıldım çocukca sacmalıklardan, Burağın'da dediği gibi teneke parcaları yuzunden kımsenın kalbını kırmaya degmez, bugun varlar yarın yoklar, ama burdakı paylasımlar, roller, gecılıp gecmeler ve bu işten zevk almasını bilenler her zaman burda olacaklar...
Herkese iyi geceler dilerim...
DelSlowww
ben lafı sana söylemedim seni kastederek..yok yan yattı da camura battı da...sende bu forumda yeniymişsin smdı goruyorum..o yuzden pek tanımayablırsın o yuzden o yattı battı gıbı kaşarlanmış boş lafları ben 19 yaşındaki benı tanımayan bi cocuktan duymayı hazmetmem..biz yarşıyoruz keyfımızı alıyoruz o konuda sıkıntı ztn yok..ama vıdeon bıle vardı yanı 3 unuz basarken..ayrıca ben gormedım etmedım dıyosun da 200 de onundekı 106 nın arkadan sen tam gaz gıderken onun da tam gaz gıttıgını anlamıcak kadar bastıgını bılmıcek kadar gormemıs olamassın...220 de elektrık kesınce 106 senın arabanın arkadan geldıgını gordum...arkadakı beyaz ımprezada ben vardım...
106 nın sahıbı falan gıbı aflar kullanma 106 bnm deıl ama sen varsay ki benim..bahsettigim kaç araba varsa sen hepsının yıne benım oldugunu varsay..o yuzden forumda bşkasının arabası için atıp tutanlarla benı karıştırmassan sevınırım..
ayrıca si satıldı...vede si da irfan abide...sen onuda araba bende varsayabilirsin yani..bu konu uzamasın boş yere bnde senin duzgun konusma dılıne ve efendılıgne saygı duyuyorum..ii geceler dılıorum...
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)