dün akşam ataşehirde renk olsun diye 2 RS takıldık :)
ufak bi kare;
http://www.techturkey.com/forum/videolar/49418-15_marttan_bi_kare_rs_vs_rs.html
Printable View
dün akşam ataşehirde renk olsun diye 2 RS takıldık :)
ufak bi kare;
http://www.techturkey.com/forum/videolar/49418-15_marttan_bi_kare_rs_vs_rs.html
zorumuza giden bisey yok moruk vaf vtec ortada bilen biliyor ;) sen sokmeye dewam et orcun eksik olan seyleri biliosun onlari halledelim sonra denicez zaten rahat ol sen ;) korktugumuz biseyde yok eger korksaydik hizli arabalara binmezdik ;) vaf bitsin en yakin zmanda top speed...
tmm orcun c.tesı aksam ı araban ı sokme aynı standartlarda senın araban yuklu oslun..3 kere denenır 5 de red e gıren kazanmıstır her ıkı aracta ıkı kısı olucak..ıkı arabdanda vıdeo cekılecek sonra koyulur vıdeo yorum yapılır ok...
sen ferhat denemıyo fılan deme benımle konus c.tesı aksam denencek ok..
maşallah orçun kazasız belasız um ye
ben bile kendime 5 milyar harcasam bende beygir alırım:D bırakta arabası gitsin + speclerine gore iyi gitmiyo bence..millet hep ezbere konusuyo kim gecmisse o araba cok iyi gidiyo denilio.orcun kendi speclerinde bi arabayla denesin diger arabanın atıcagı farkları sayamayız belkide:D:D ins.orcun geceer ama ole bi ihtimal yok:D ama kendi arabasıyla aynı speclerde bi arabayla denemesini cok isterim..:D
sizde hepiniz orçunun üzerine gitmeyin taamam biraz fazla ciddiye alıyor bu geçme geçilme meselesini öyle yada böyle isteyen yükler arabasını gider dener isteyen denemez
isteyen arkadan basar isteyen uzaktan izler kimse kimseye darılmasın gücenmesin
bende arkadan basıyorum benden güçsüz se yanından geçiyorum güçlüyse arkadan izliyorum roll bu nasıl olmasını bekliyorsunuz helikopterle yukardan mı izleyecez.
sana ne kardeşim bugun atışırım yarın kol kola gezerim o ikimizin arasında araban varsa alır gelirsin basarsın
basmazsın
olmayan malınla kime gelmiş akıl veriyorsun. sinirleri germe burda onlar iki arkadaş siz bu tarz yazdıkça konu uzayıp gidiyor saçma sapan bir boyuta
ayrıca ben orçuna sadece specleri koymadığı için kızdım konuyu nerenden okuduysan.
Gereksiz yere konu uzuyor gidiyor yapmayın arkadaşlar...