orçun sende sus artık olm sen yazdıkça bunlarda yazıyor ayıp ediyorsunuz aynısemtin ynı mahallesinde yaşayan adamlar sınız vallaha ayıp sizin yaptığınız
Printable View
orçun sende sus artık olm sen yazdıkça bunlarda yazıyor ayıp ediyorsunuz aynısemtin ynı mahallesinde yaşayan adamlar sınız vallaha ayıp sizin yaptığınız
Maşallah Araçlara.VTS güzel yürümüş :)
yok be bunlar böyle ferhatta 306 varken benle denediler eyvallah geçti sıkıntı vardı kendi biliyor ama bahaneye gerek yok sorun degil koymadıkları site kalmadı arabamı yaptım bişeyler gel bi bakalım vtec la nasıl gidyorum dedim ben 3 5 milyarlık araba ile gaz basmam dedim bende sakın arkamda gelme o zaman 3 5 milyarlık arabayı görücez dedim
arkadaşlar araçların motorları kadar kilo ları da çok önemlidir vtec motoru her zaman bir saxo 106 motorundan iyidir o kilolara gelse o araba yapacağı fark ortadadır
specleri unutmayın
Senın yaran zaten 306dan beri Var :hahaha:
BU arada 306da sıkntı Vardı senın arabnda dııl yanlıs konusma guncellerım vıdeoyu..
Zaten VAF vtec bastan berı bısdeydı cok seVdgm bı arkdsmdaydı bna gectı..
Bole olaylar yasayınca keske bana gecmeseydı dıorm bazen..
UT vtec'te sadece şanzuman problemimi var bence komple bir bakım yaptırılırsa iyi olur.
(VTİ hakkında bilgiler diye bir konu açmıştı miami orayı bi incelesin derim UT vtec'in sahibi)
VAF vtec'e maşallah hem görüntüsü hem gidişi güzel
Saxo'da belli sağlıklı bir saxo,işlemlerinin karşılığını güzel bir şekilde vermiş
hepsine kazasız belasız sürüşler dilerim
allah allah yapma ya hatta o sıkıntıyı gideren var eski sahibiydi iyi hatırlarsan ;)
Bizim arkadaşlığımız bu mu ya nerdeyse her akşam beraberiz yüz yüze bakıyoruz ama
geçmiş geçilmiş ne farkeder önemli olan dostluk kazansın arkadaşlar yorumları okuyorum
o kadar boş bir muabet olmuş ki tebrik ederim bravo...
100 kilo mu
ya arkadaşım sen bizim ortamdasında benmi bilmiyorum gelip gördünmü aracı o saxo şu an max 800 kilo o vtec de en az 1080 kilobenim kimseyi savunduğum yok saxo yürüyor yürümesi gerektiği gibi ama vtec i de basite almayın
dostum sayayım sana sökülenleri klima kompresoru hortumları korna arka koltuk bagaj pandizotu bagaj da sadece metal gözükecek kadr sökülü döşeme bile.
aracın kendi sahibi yazsın istersen kaç kilo olduğunu hadi ben 850 kilo dedim aradaki 230 kiloluk fark ne olacak.
yılmaz araba stdart 950 kilo o arabayı 800 kg a düşürmek için arka koltuk,klima tesisatı ve stepne yeterlimi sence?
yılmaz yine boş konuşuyor saxo arka koltukları en fazla böyle taşlar satlasa 10 kg gelir 120 kg attı attı hemen koltuk dökmeyle klima tesisatı 17 kilo herşiyi ile bende sadace motoru sökük araba en fazla 20 kg hafif kaçten 106 saxo oldun yaaa güldürme beni