civicler maş kazasız belasız sürüşler her ikisineden yine gereksiz atar gider olmuş araba için kalp kırmaya deymez
civicler maş kazasız belasız sürüşler her ikisineden yine gereksiz atar gider olmuş araba için kalp kırmaya deymez
gebzede ne zaman araç denense bi kavga gürültü kopuyor ayıptır beyler hepiniz yüz yüze bakıyormuşsunuz nedir bu geçme geçilme sevdası araç deneniyor yok askerlik yok kredi bu muhabbetleri bırakın artık
PROJECT 01
Oçun biraz fazla ciddiye alıyor bu geçme meselesini
zoruna gidenin borusana gitsin ama ferhat harbiden papas olucaz cumartesi mc hazırlıklı gel sökermisn takarmısn doldururmusun boşaltırmsın deneyeceksin denemesen harbiden görürsün bana ayak yapmayın olm beni arabalarla denedik sonuca göre kendiniz araba deniyordunuz ne çabuk unuttunuz g... korkuyorsunuz buy kadar geçilmekten korkma alt tarafı teneke patlarsın bi yere iş biter abartmayın teke teke top speed ferhat bahane yok
1, konu UT vtec VAF vtec diye aCILmalıydı
2, orcun bu gidişle çevrende kımse kalmıycak
3, vaf vtec te bı sıkıntı war ya pilotaj ya araçsal olarak...
4, mustafa herkese atar gıder yapıosun alıcaklar aklını
5, konuya dair olmayan kişiler ortalıgı sıkıştırmak için yorum yapmasınlar...
6, orcun emnıyet şeridinden konuyla alakasız basmıs( ama arabası güzel gidiyor, maasallah)
7, hayırlı cumalar![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Orcunn kardeşim bir sakin ol bir rahatla kendini sulara bırak bune hız dün akşam nerdeydik olaya nerden bakıyorduk şimdi nerdesin gözünü seveyim hırs yapma bu kadar koca koca maşallah güzel gitmişsin ama diger tarafda selam verdigin muhabbet ettigin insanları kırma
Ferhat kardeş uygun bir üslupla rica edersin videoyu kaldırın dersin olay biter uzatmanın mantıgı yok .
Çok denemek istiyorsanız bende geleyim 3 lü 5 li yapalım videoda çekelim makarada yapalım
orcunn yazma kardeşim yazmaaaaaa cumartesi ordayım süzgeçe çeviririm valla![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
arkadaslar siz bunlarin böyle yapmasina aldiris etmeyin.bu arkadaslar rollingten sonra mc te böyleler sen geçtin ben geçtim erken bastin geç bastin.sonraki gün nbr kanka derler hiç birsey olmamis gibi sohbetleri devam eder.bastan banada garip gelmisti ama bir müddetten sonra alisiyor insan.sizde kisa zamanda alisirsinizbana artik garip gelmiyor nedense.mc te sohbet edemiyorlar burada ediyorlar herhalde.
hepinizin arabasinin masallahi var.bazi seyleri zevk için yapin hirs yapmayin birgün geçilirsin öteki gün geçersin kalp kirmanin anlami olmaz tenekeler için.baki olan dostluktur gerisini bosverin gitsin![]()
dün denedik ac 106 ile açık ara önde maaşallah ordada tebrik ettim aracımda eksik var fakat sıkıntı yoktu mami abi emeğinin karşılığını almış ac 106 nın ciddi yürüdüğüne inanmayıp benim arabanın yürümediğini aklının ucundan geçirenler olmuş olabilir dün deneyip gördüleryeni setup a geçiceğim için son kez stress atmak için bastık 2 clio rs 2 leon cupra 2 106 gti 1 a3 1.8t gecemize renk kattı keşke orçunda gelseydi denk gidermişiz egzantrikten sora görenlerin dediğine göre hayırlısı olsun herkese kazasız belasız sürüşler dilerim dün biraz canım sıkkın moralim bozuktu bilmeden kimseyi kırıp üzdüysek sürçül ihsan ettiysek affola yeni setupla görüşmek dileği ile şimdilik hoşçakalın
![]()
..::PASSATURBO1::..
senin arabaya ugraşmıltık filtre takmıştın falan diyorya o zaman ataşehirde bi tane uy 306 gtı vardı bide eh vtec onlarla deneyecktim onlarda ona göre arabaşarını denyeceklerdi duruma göre bıraksınlar bu işleri bunlar yazılcak şeyler degil ama valla iş b.ç dılar unuttu galiba bu kadar ödek olma herkezle bas dene eç geçil ama yap bişey verim al tanıdı çıkar![]()
şiddetle passat mustafa ve mamımakınenın deneme vıdeoları ıstıyorummmm![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Mustafa kardeşim video çektinizmi çektiyseniz paylaşmaız mümkünmü ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bana bikaç video gelicek ama içeriği nedir tam bilmiyorum, bakarız![]()
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)