Eyvallah ;) senin arabayada maşallah .utku yazmış :) chip+egzoz bide arada sırada kaçıran debriyaj var :D
Printable View
utku kasnak olayını sölüorm hep işe yaramıo diosn kanka :P:P 600 pound vea euro nasl olcak :D illaki işlevi var ahaha:D
7000+ dönüorm evt üstler dolu 8 e kdr iniorm dolu olduğu içinde sen 7000+ dönmüosn sanki :D Bende takım o zaman :D
benim kasnak 8000 de dönse bozulmuyo işte fark o :) sizinkiler zamanla cortluyo 8000 dönünce :)
gerçi ben 7200 7300den fazla çevirmiyorum :)
anladım kanka alcaz napalım :D yada yazılımla doldurcaz işte altları :D
Utkunun 8 % kısa ve 3164 gr hafıf kasnagı oldugunu bilmeyen yoktur.
Masallah ikisine de.
:D:D:D utku neler duyuyorum bide benimki nie seninkinin arkasında kalıo diorm :P hehe
sana kim geçti diye sorulunca böyle yapıyosun :D :D
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...man-didim-haci
ne zaman dıdım hacı
puhahahaha
şantajmı :D:D
her ıkı araca da maşşallah :)
bora abi bise var utkuda belli hehehe masallah iii gidio zevk aliorm denerken dostca zevk aldğm bi utku bide passat musti
Olsun yuttursun :) Onun canı sağolsun :) Arabasını canavar gibi de yürütüyor ya gerisi boş. Millet neler neler yapıyor arabasını yürütmek için. Utkuda bir kasnak fazladan olmuş çok mu :)
Bora abi neredeyse beni bile inandıracaktın kasnakla yürüdüğüme :D
ya utku ne kasnakmış kardeşim bu hep önüne çıkıyor :D
bırakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk şimdi :D
daha neler varda sölemio çakal :D
utku artik acikla arabandakileri hadi bak millet merak ediyor :) tuple yurudugunu solesene artik :P
Utku herkezden gizliyor ama arabasindaki chipin linkini veriyorum
http://cgi.ebay.co.uk/40-BHP-CHIP-FU...item3a58ce141e
+40 HP
Tüpü çaktırmayın şşşş, Lütfen Peşimden Gel :D :D
Hocam, ben modülün üstündeki stickerı speedy gonzales ile değiştirdim, alt devirler daha da canlandı.. bu duruma ne diyorsun? :)
bakalım o tüp işe yarıomu kullanıyım utku :D:D 2-3 gün sora görüşelim :D ya Cehennem ya cennettesin :D
bu linkteki çipi nasıl getirtebiliriz yardımcı olabiliecek var mı?
Uras aracin cok guzel gidiyor masallah kazasiz belasiz
teşekkürler alper hocam :)
Alper hoca bizi diskoya götür :D
o sorun olmadı da polen filtresini yan sanayi almasaydın keşke dedi :icon13:
utku tüpü versene bikaç günlüğüne, 100lük meme varmı sende ? :D:D:D bide sen tüpü nerde doldurtuyorsun
Benim memeler 85 - B :D
kanka yarın hazır ol video yapıorz :D
kırmızı var olurmu kanka :D ee donlarımız eşit deilse :D yırttım senin kini :D
Heyy maşallah rslere kazasız belasız alican kardeşim sanada maşallahh