yok demem cok cok fark olur arasında ztn nyse bırbırımızı anlamadık sanırım :D
Printable View
baya bi widescreen kamera lazım yoksa göremıyoruz aynı anda ikisnini:)
uyan artık mustafa :D:D dün çok yorulmuş belli :D
MAMİ + AC Tutulmaz bu sene...! ,)
Basarılarınızın devamını dilerim
http://i44.tinypic.com/t5lwjo.jpg
mami abi kiraz kırmızı bi 106yla denedin mi plaka zg mi tam emin değilim kısalı ince contalı fln bir araba
adam typer ler ile deniyor 106 saxolarla kıyaslamayın tam olarak specleri belli değil mami bi okus pokus etmiş :)
hauhaua mami abi nurtepeden sepet mustafa onu geçtim ben diyo :D
hauhuahau mustafalar çoğaldı :D çarşı pazar karışıyo :D sepet kardeşim benim yaa :D
huahau şu memlekette kaç tane sepet mustafa var hauhauhaua
mami abi büyüksün :D
abi süpersin allah nazardan esirgesin kuzuyu:):)
ya ben cidden merak ettim adın ne senin dostum ?
iki aracada maşallah...
AC'yi ayrıca tebrik ederim...
valla gülüm kısmet olursa hafta sonuna bi rahatsız edebilirim sizi ;) bakalım işlerimizi toparlar ayarımızı yaparlarsa :D
AC cokk ii gitmiş kazasız belasızz...mustiii nerde bu aradaaa
konuda birsürü mustafa var kafam biraz karıştı benle alakalı iyi dilekleriniz ve kötü dilekleriniz için teşekkürler cengiz bu kadar seviniceğini bilsem daha önce denerdim:D mami abiyi tebrik ederim aracına maaşallah nes sport egzozlu yed filtreli apaçi 106 lara 10 boy atmaktansa en hızlısından 10 boy yemeyi tercih ettik zaten arabayı diğer gelenlerde görsünler die diğerleri ilede denedik nasıl olduğunu gördüler ;) setup a başlamak için biraz sinir biraz hırs biraz gaz lazımdı insan kimseyle denemeyince yolda yanlız sıktığında altındakini mermi sanıo :D ayrıca video koyulmasınada hiç şaşırmadım ben anahaber e bekliodum atv star show da göremeyince şaşırdım izin istenseydi daha iyi olurdu zaten bişide anlaşılmıo tech en büyük kanalmış:D seven sevmeyen herkese teşekkürler dalga geçen tebrik eden herkese teşekkürler aile arabasından şimdilik bu kadar...
Gördük kanka gördük ben öle tahmin etmiodm 41 kere diorm Maşallah Ac ye Mami abiye.. Sanada maşallah kanka Sinir ettikmi seni acaba :D setup işini napıosn :D
her ıkı aracada masllh 106 ıyı yurumus abı o arabayı okadar yuruttun dahada yurutursun ınsllh yardım ederız elımızden geldıgınce bılıyosun.da bu ısı yaparken yada denemenın sonunda sınır hırs yapmak getırecegıne goturuyo oylede dusunmemek lazım sonucta bı yerde bı hobi kendımızı sıkıp uzuceksek ne anlamı var neyse bı dahakı denemede hd vıdeoları ben cekerım:D arabam cıksın:D