250 ile gidiyorken başka yapacak birşey bulamadınız mı yaw çay içmek dışında, ya da çak içecek başka yer ve zaman mı bulamadınız :)
Printable View
250 ile gidiyorken başka yapacak birşey bulamadınız mı yaw çay içmek dışında, ya da çak içecek başka yer ve zaman mı bulamadınız :)
bizde kimin geçtiği üçüncü dördüncü sırada, videolarımızdan anlamıştır herkez sanırım. Dostluk, keyif, adrenalin vs var öncesinde... Bu gün biri geçer, yarın biri bişey yapar öbürü geçer, sonuç biizm için farketemez. Yeter ki ilk sıradaki dostluk, keyif, adrenalin vs olsun. :icon_tup:
başta söylediğimin arkasındayım eklemeler yaptım ki bu eklemeleri sabaha kadar konussak anlatırım..
sen sadece motor ömründen bahsediyorsun ben debriyaj lastik yakıt vs diyorum.. atladıgın nokta bu.
tamam motorun 1000beygire fabrikanın ürettiği gibi dayanıyor olabilir ama geriye kalan şeyler ne olucak ? şimdi bu civic 350hp ile mükemmel bi yazılımla yürüsemi daha uzun ömürlü sorunsuz olur yoksa 500hp mükemmel bir yazılımlamı yürüse daha uzun ömürlü sorunsuz olur . + yakıt lastik masraf can güvenliği vs vs eklerim buraya 2 sayfa ..
Sonuç = honda civic vti çok performanslı bir araç. 11.2psi ile bu kadar yürüyorsa daha fazlasına gerek duyulmamalı sorun yaşamadan kullanmak için. ama tabiki bu benim fikrim sahibi 45psi basar ona göre güçlendirir o onun bileceği iş. o güçlerde de bana göre patinajdan başka birşey olmaz.. neyleyim 3.vitesten itibaren tutunabilen 500beygiri der konuyu kapatırım :)
Tutunma güçlü her araçta sorun olduğu gibi hiç benimsediğim birşey değildir tutunamayıp 1 2 3 kesicide motoru skmektende tutunarak adam gibi giderim 300 hp giderim.
Tutunmanında yolları var tabiki ama artık öyle güçlere geldiki araçlar yalan oluyor
2. 3. vites.
bide hep merak ettim
aynı aktarım organlarına sahip 2 araç rev limit aynı top speed aynı
300 hp tutunan
500 hp saran
Sonuçları ne oluyor daha yeni yeni 1 2 videoda çıktı tutunan geçiyor tabiki.
maşallah gerçekten söylencek bişi yokk...
fazla basmaktan yakında ibre kopabilir dikkat :)
Mustafa şimdi bu konu dedigin gibi uzar gider
debriyajdan sıkıntın varsa gider daha iyisni takarsın
yürüyende sıkıntın varsa daha iyisini alır takarsın
yani ne akdar paran varsa okadar aracını saglam yaparsın
ayrıca korkulcak tehlike olucak durumlardan bahsetmişsin
mesela demişsin ki 350 hp civic için daha ideal 500 hp den
şanzuman oranını degiştirmedigin sürece 1000 hp de yapsan o arac aynı yolda aynı hıza sadece daha cabuk cıkıcagından hiç bir problem olmaz
mesela benim aracım atmosferikken daha tehlikeliydi bence
cünkü 6 da bir kaptırıyordum 260 yapana kadar 10 dakika yol gitmem lazım dı
ama turbo yaptım 280 yapmak için 20 saniyemi ayırıyorum
sevgiler saygılar:)
Ayrıca nekadar saglam olsa da olsun Allahın dedigi olucagı için kimin hangi arabadan sag cıkıp cıkmıyacagı belli olmaz bu yuzden bu saglamlık olayına fazla takılmamak lazım
unutmayalım ki TİTANİK de battı yüzlerce adam öldü :):):)
bence bu konuyu yuz yuze tartışalım.. çunki konu çok uç noktalara gidecek.. debriyajın iyisini taktın aks aksı taktın şanzıman şanzımanı taktın fren freni taktın vs vs gidecek üstüne birde patinajdan gidemeyen bir araba hadi onuda yaptın hızlanırken ödün bi tarafına karışıcak tedirgin olucaksın.. gerenk yok 300 350hp ile sorunsuz binerim daha iyi..
kazık gibi debriyaj kmde 1tl yakan 500hp civic bana çok saçma geliyor. he seninki gibi yarış arabası yapacaksam zaten bunları hiç konuşmaz gider e30 kasaya güçlü bi makina koyarım :D
tekrar söylüyorum şu videodaki civic bugun BENİM diyen tüm stock arabalara yerleştirir.. ve maliyetide ortada ;)
bu arada sen önce eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allah'a havale et bence :)
Allah hepimizi kazadan beladan korusun..
Amin mustafa dogru sölüosun tabiki önce tedbiri alıcaz sonra Allaha emanet edicez
cuma günü gel ben seni bir gezdireyim bakalım tedirgin olucakmısın :)
motorlarla zaten deneme yapıcam
motor delisi nden takip edersin
daha o kıvama gelmedi aracım ben eski halinden daha iyi olması için çabalıyorum
ama daha bu hali ile deneme yapamadım aracın nasıl gittgini göremedigimden basıncı yükseltmiyorum
bu hafta bizim hayabusa ve K7 ile denicem birde 1000 RR aldı doktor onunla da denicem
kıvama gelmişmi gelmemişmi bir bakayım ondan sonra istedigin motorcu ile denerim
hehe ben alayımda her akşam deneriz aq :)
ahahahahaaa
kanka acele et sezon gelio ve inanılmaz derece hızlı motor satışı var su anda fiyatlar yükselişte elini cabuk tutasın
maaşallah devir saati gibi dönüyor km saati