hocam bırak kendi çapında del sol demeyi dün video çekerken ve senin arabayı arkadan takip ederken vay anasın bu kadar yürüyen del sol görmedim die ağzım açık kaldı.:icon_tup:
Printable View
vtec 2 olan arkadaşım keşke biraz motor sıcakken bassaydın...
bütün araçlara maşallah
maşallah...
konu Honda'ysa zaten hepsine maşallah herkes teşekkürü fazlasıyla hakediyor, mustafa'nın si gercektende çok iyi, yazılanları okudum ve dün gece gördüm kendi gözümle, inanın bir çok 106'nın canını yakar, 10 taneden 8 tane 50 taneden bilmem kaç tane tartısmasına gerek yok bence, ben ankara'da çok iyi yürüyen iki vti ve bir 106 ile denedim, eğer mustafa ile aramızda bukadarcık fark varsa inanın daha çook keyifli videolar izletir sizlere, tekrardan maşallah diyorum bu kadar iyi yürüyen si ilk defa gördüm:icon_tup:
tüm araçlara maşallah
güzel bi gece olmuş
Bundan once cıvıc sı ın denedigi ym106 plakalı araçla ilgili:
Arkadaşlar ym 106 nın sahibi şu an yanımda o videoda cıvıc sı bırıncı vıteste ym106 2.viteste kalkmış...kalkışta bi anlaşmazlık olmuş...akşam mumkun olursa tekrar denenıp vıdeo konulcak...
Katılan herkesin yüreğine sağlık güzel bir geceydi eğlendik kısa oldu öz oldu tadı damağımızda kalacak bir gece oldu polis anına kadar herşey 10 numara gidiyordu.:D
gerçekten güzel akşamdı gelen herkese ve özellikle beni kırmayıp gelen delsolu olan emre kardeşime teşekkürler bütün araşlara maşallah mustafa sanada devam gideri var daha:D:icon_tup:
arabam yoktu ama gerçekten çok eğlendimm vat 106 denemek isterim bende gerçekten güzel yürüyo;)
araçlara maaşallah denemeler güzel olmuş,,,,vtec 2 soner abininse 142bg gibi bişi diyosunuz sanırım neler var o araçta merak ettim ,,,buna rağmen tutunamamış diğerlerine :beuj:
tipik hondacı cevabı ,,siyasi bi cevap şekli :) neyse abi maaşallah diyim o zaman ,,,bg hesabını ciğerden yapıyosanız diğerleri daha ciğerli demekki :p
valla arkadaşnızda varsa bir vtec2 bulun getirin hp hesabını o zaman yaparsınız :)
rakipler sert olunca ister istemez geçildik :D :D
yok yaw hondata beyin kim ben kim? :) yay şapka bunlar da yok.. stage 1 egzantrik var.. d17a2 civic'ten çıkma beyin var..
vtec2 ye k-pro takan tr de daha yok. benim bildiğim bitane ems li yıldıray var :D
egzos u var zaten dünya kadar. ama ses i az çok tahmn etmeniz lazım :D polisler sıkıntı verio..
Böle daha zevkli oluyo ona göre banada bulaştırdı zaten :D bende stock susturucu geziyom :) Soner abinin aracın gidişide seside çok güzel maşallah tekerine taş değmesin bi ara çatırdadı flan ulen dedim noluyo :) normal vtec 2 leri biz dokunur dokunmaz ayırıyoruz zaten öyle gelme dayanma felan olmuyo normalde :)
maşşallah araçlara güzel denemeler olmuş