harika bir başlangıc müziği,konulu tanıtımlı bir video ve enfes bir yarış tebrik ediyorum araclara maşallah
Printable View
harika bir başlangıc müziği,konulu tanıtımlı bir video ve enfes bir yarış tebrik ediyorum araclara maşallah
masallah masallah 2side zımba gibi düzlük te fena geçtiniz yanımızdan ya :)
videolar da arabalar da 10 numara.. :) devamını bekleriz...
her 2 aracada maşallah çok güzel bi deneme olmuş.. mutluay abi videolarda birazda senin arabayı görelim ama alev seviyoruz:)
Maşallah iki aracada, kazasız belasız.
Çok güzel bir video, çok güzel bir deneme olmuş. :)
gercekten cok guzel video olmus masallah iki tarafada
41 kere maşşalah ikiside ayrı ayrı güzel.. fakat çok merak ettiğim bi konu-müziği nerden buldunuz? bilen var mı. felaket lazım. :D
maşallah!!! allah nazardan saklasın..
cok guzel bır vıdeo olmus ayrıca vıdeonun roll kısımları dısındakı kısımlarıda her zamankı gıbı cok guzel hazırlanmıs severek ızlıyorum :D en begendıgım turbo vtecdır coolvtec masallah nazar degmesın...
MASALLAH ,ıkı aracta cok ıyıler sahıplerı onlardan ıyı ALLAH muhabbetınızı bozmasın
vıdeo herzamankı gıbı super elınıze saglık
maşallah her iki aracada kazasız belasız ;)
çok güzel bi video olmuş. araçlar ayrı bir güzel.. şarkı da güzel olmuş good,bad and ugly:D
Maşallah İzmir gecelerinin aranan araçları bunlar sanırım, Kazım abi'nin extra eline sağlık :)
video yine fena olmuş hocam aştı artık
turbolar çok ii
mşllh. her iki aracada..:icon_tup:
videoya diyecek kelime yok zaten müzügi olsun kurgusu olsun bir harika hocam bunu çok iyi beceriyor.:icon_tup:
bizimkisi bir aşk hikayesi olacak zaten hocamla ebedi dostluk ezeli rekabet ama rekabet tamami ile dostluk,neşe ve güven içinde..
tekrardan mşllh.
hee bu arda aramıza yeni dostluklarda bekliyoruz :D:D
O anladı:D
Maşallah çok zevkli olmuş :)
iki aracada maşallah.