maslalh bela makınalar
Printable View
maslalh bela makınalar
Maşallah Araçlara Güzel Denemeler Olmuş Kazasız Belasız Sürüşler
harika...
allah kazadan beladan korusun her ikinizi de :)
Arkadaşlar okuldayım, mesajları okudum biraz ama cevap yazamıyorum. Kısa bir cevap yazma fırsatım oldu şimdi. Teşekkür ederim iyi dilekler için. Cümleten AMİNNNN diyorum tüm techturkey ailesi için.
maşaallah her 2 aracada :)
Walla çok güzel video ve deneme olmuş Allah dostluğunuzu daim ettirsi abicim.
1. deneme çok güzelde 2. denemede HB lag'e mi kaldı?Yada okuduğum kadarıyla Cool fren gaz mı yaptıda o fark o kadar açıldı merak ettim :)
keşke yer olsada günduz denemelerı olsa şu vıdeolarımız yaa :)
Guzel bı kısa film olmuş elınıze sağlık;kazasız belasız nıce denemelere..
video çok güzel olmuş emeğinize sağlık araçlara maşallah ;)
Masallah ikisine de, cok keyifli olmus gercekten..
aminn...
saolun arkadaşlar biz hocamla dahaa çoookkk deneris:)
kazasız belasız cok güzel denemeler...
erol senın ust kapak komple işlimi valve sizelar farklı felanmı + manıfold v e kelebek varmı
tam kardes isi olmus :) elinize saglik
kilolar nedir tartildimi araclar ?
araclar orj. kg. larında
çok güzel hareketler bunlar :))))
saolsın... haklısın, bundan sonraki bir kaç denemeyi başka diğer arabalardan çekelim. hatta aynı anda iki kamera daha iyi olur..
saoalsın. baştaki, Ennio Norricone-The Good the Bad and the Ugly. sondaki; MustangLightning-GoodBadUgly.
ehehe, saolasın, her kezin duymayı isteyeceği bir cümle.
Amin erolcum, kazasız belasız nice denemelere inşallah.
tolga serinin ilerleyen bolumlerine katılacak ve üçlüyü tamamlayacak. Yeri hazır ve adı hazır. :icon_tup:
nedir bu usadakilerden çektiğim :D şaka şaka. düzeltme için teşekkürler.
Amin bilal, cümleten. :icon_tup:
Teşekkürler. Evet erol şu an benden bir adım ilerde. Turbosu yukarılarda çok iyi dolduruyor. Egzantriklerinin de avantajını kullanıyor. Basıncı açtığında turbosu çok daha verimli çalışacaktır. :icon_tup:
Aynen budur. Teşekkürler.
Saolasın tunerım ösgünüm. elimden geleni yapıyorum işte. bir geldinde öğretirsin artık. bu arada mertcan da kulağı parçalamış senin stil vites atma ile :D