DBS typer DJ ve U typer ıle denemıs ,suan eve gecıyolarmıs vıdeolar gelecek
bu arada bugun DBS ye caı takıldı ve son susturucusu duzgun hale getırıldı. baya hızlandı
Printable View
DBS typer DJ ve U typer ıle denemıs ,suan eve gecıyolarmıs vıdeolar gelecek
bu arada bugun DBS ye caı takıldı ve son susturucusu duzgun hale getırıldı. baya hızlandı
dj in SRS lambası yanıyordu birde rolantisinde bi sıkıntı vardı bugun ama araba yinede gidiyordu umarım bu sıkıntı gidisini etkilememistir
cok keyifli denemeler yaptık DJ ile kameramızın sarjının bitmesi yuzunden video cekimi telefonla yapıldı...
bu arada selcuk DBS bugun kimle denemediki EDS, DJ, U, deneme tahtası olduk mubarek:D
saolun iyi dilekleriniz için arkadaşlar
enginle denediğimde filtre yokdu
bugun aem filtreyi taktım bu assagıda solediklerimle bir baglantı kurulabilirmi?
arabam dünki gibi gitmiyor rolanti 2000 e cıkıp iniyor nedendir ?
srs yandı durup dururken onuda çözemedim
herkes dj de headers olsa demiş dj de zaten headers var mugen filtre seti varkende dynosu gayet guzel cıkmıstı yani ozunde arac guzel giden bir araç. masallah.
dbs - dj - u denemesi oldu ise U minimum 2-3 boy one cıkmıstır diye dusunuyorum zira U ezelden beri giden bir araçtır :)
Her iki aracada maş çok güzel yürümüşler.. ;)
porsche ezmiş:D
maşallah araçlara :)
typer denemelerinin sonucları neler ?
egemen 2.videoda çok güzel vites atmışın daha iyi tutuncaktınki vites kaçırdın maşallah iki araçda çok güzel gidiyo
pors kım pors turbo gordum orda sankııı
SPY plaka o carrera 4s sen denemiştin onunla bildiğim kadarıyla
engin sendeki vtec controller nasıl ayarlı? kaçda açıyorsun vteci?
bende bide cupra denemen var
http://www.streetfire.net/video/ezn-...pra_741907.htm
redbull sı hdl engınmı yoksa?
Günaydınnn
ulan engın :D ne ole dıs kapının dıs mandalı gıbı yazıyosun :D msn at ozelden yılların eskı dostu be :D
kanka çok tandır yok tum biliyorsun tanıyan tanımayan nerden çıktı bu adam şimdi demesinler.
Antipati olmasın :)
ahah ne dıycekler be kanka sene 2003 te senle drag yapmıs adamız :D