çok yukarı cekmisin onu muhtemelen 3 te basmıstır:icon_wack
senle headers varken denemedime cok pismanım utkuyu bekledim sizi kacırdım o gece:(
maşallah ezn ye..
Printable View
=) çok güsel denemeler olamadı facia yüsünden olsn güsel gündü yine :D artk karmaşa oldu abi senin arabaya sardım çok gsl maşalllah :D
mami yakında fecebookta sana fan clüp açılır kesin :) maşallah böle hızlı giden 106 yı herzaman görmek isteriz gerek sen gerek gökhan trde bu arabaların nasıl gittiğini bizlere gösterdiğiniz içinde teşekkürler allah sizlere kaza bela vermesin denemeleriniz hep böle dostane olsun
Maasallah butun araclara ..106 ya ayrıca tebrkler gercekten sevindirici :) videolarını cok buyuk keyifle izliyorum.. :)
geçtiklerinde koyuyolardı derken?? abicim videoları çeken bendim cupradan telde duruyo videolar ben burdan video koymayı bilmiyorum yarın mami abiyle konuştuktan sonra ayarlatırım birine farkındaysan hiç bir video yok bizden çekilen öle bi konuşmuşsunki sanki onları koydukta senin videonu koymadık gibi olmuş?
ac 106 ya maşallah mami makinen bu nasıl araba gıdıklamak böle bırak gıdıklamayı ırzına geçmişsin abi:D
vıdeo var bı tane yarın konulur sıkıntı degılde 2 vıtes 80 denememı olur ..2 vıtes 80 benım araba 7500 devırde zaten araba 8000 donuyo bu sence adılmı ..suan arabamı topladım bagajı kaputu koltuklar uzerınde yanı ıstersen bu sekılde 2 vıtes 60 basalım aradakı farka bakalım ..egzantrık var demıssın pt 52 var ama zaten 52 nın full lıft bellıdır hıc bı 52 8000 devırın altında guc vermez yanı denedıgımız devır benım olu devır bıde benım devrımde denemk ısterım o zaman 106 nın gucu daha net bellı olur tabı denersen
ne güzel denemişsiniz bir kere tarıkla denedim bir kere görke ile denedim.
üçüncüde çat arıza peh..
maşallah ütm araçlara
ac 106 bundan sonra sırf k prolu tayyarla denesin bence istisnalar hariç, he bide s2k ile...
Serkanim valla gusel oldu maksat aracimizi gormekti oda gusel oldu sonucda stok headers ve egzos olunca kpro yala anca bu oluyo ama yine taminimizden cok daha iyi gitti GNS keske BA ile tek deneyebilseydik o zaman biraz daha fark az olabilirid die tahmi ediyorum
Buradan tekrardan gelen herkesin ayaklarina saglik heleki sohbetlerine bi yabanci olarak gitmeme ragmen misafirliklerine cok tesekkuler burdan
masallah guzel denemeler olmus sabah :) biz de size yetisene kadar RC-GT denemesi yaptik yol boyunca.. donuste de Emre'nin astra'yla deneyelim dedik, sonra ne oldugu ***** :D
GNS ile Gorkem'in videosu gercekten cok zevkli olmu$.. AC de rakipsizmis, baya ovuluyordu :) Allah kazadan beladan korusun herkesi..
Gördüğüm en rahat roll aracı kullanan kişi sanırım bi kol camda :D
Maşallah araclara :)
Cok aksiyonlu bir gündü , gayet keyif aldım kendi adıma. Gelen herkes samimi olduğu için çokta keyifli oldu.
Öncelikle arabam henüz ısınmamışken Enes kardesimle denedim , çoktandır merak ediyordum nasıl gideceğimizi. Başladığımız sürate çok dikkat etmedim , Enes e bırakmıştım . Yanlışım yoksa 200lü süratlere geldiğimizde çamurluk boyu önümdeydi , yanlışım varsa düzelt lütfen Enesim..
Füme S ile denedik aradaki farkımız headerstı yine de yakın sayılırdı, gayet iyiydi onun kondisyonuda
Ondan bahane elbette olamaz ama durmadan 6-7km hep gazladıktan sonra araba biraz ısındı , GNS ile denedik , Yılmaz gibi gayet efendi biriyle tanıştım vallahi 10boy geçileceğimi bilsem yine sabaha kadar denerdim :) :) 2kişi ve eksiklerine rağmen 6ya atıp devam etmek suretiyle 2kere denedik. Çok keyifliydi , videolarda da gördünüz zaten.
Mami nin 106ya laf yok zaten :) Abim benim masallah
Daha devam ederdik ama çevirmeyle yüzleşmek pek hoş olmadı , kazasız atlamamız en büyük sevincim
ben emniyette dururken; oraya gitme çevirme var diyen HondaTYPER sen miydin?
En azından kimse hırs yapmadı bu çok güzel bişey.
herkese guzel yorumalrı ıcın tesekkurler.
ba type-r gercekten guzel yurudu sofor hafıflıgı ve motor cıkıs rahatlıgı ıle sonuca ulastı.uamrım gns de aynı speclere geldııgınde daha guzel denemlere sahıt oluruz.
cooperrlar ıyıdı yekta ıyıdı gorkem yerlerdeydı :D saka bı yana cok keyıf aldık gorekemle denemek jenrık vıdeo oldu sesı cıkar sabıt duruoz :D
mamı abının olayı bambaskaydı ayrı bır spec olarak pahaal ıaraclara ders verdı gıttı :D
gunun sonu uzucu tamamlamak hepımızı uzdu ama akabınde gene gunu aksamı yemek vs ıyı kapattık.
hadının ıyı geceler :D
pardon ya unutmusum. mehsente yemek olayındakı rezaletten dolayı sıddetle kınıyorum kendısını bız beklerken pısmıs kelle gıbı yedı ıctı ayıp denen bısı var. olayı ıyı ve guzel bır kunefe ıle ort bast etmek ıstedı ama yemezler yenıbır yemege goturmesını burdan kamoyu onunde taleb edıyorum saygılar :D