hepsıne masallah gunduz cekımlerı harıka oluyor
Printable View
hepsıne masallah gunduz cekımlerı harıka oluyor
çeken olmadımı yaw mami s2k videosunu merak ettim
Cupra dan çekilen videolar vardı ordan çok net görüntüler gelmesi lazım denemelerle.
Cam car Cupra koyucaklardır muhtemelen geçtiklerinde koyuyorlardı ama?
Mamiyi ve arabası nın gidişini tebrik ederim çok centilmence denedik.
=) çok güsel denemeler olamadı facia yüsünden olsn güsel gündü yine :D artk karmaşa oldu abi senin arabaya sardım çok gsl maşalllah :D
mami yakında fecebookta sana fan clüp açılır kesin :) maşallah böle hızlı giden 106 yı herzaman görmek isteriz gerek sen gerek gökhan trde bu arabaların nasıl gittiğini bizlere gösterdiğiniz içinde teşekkürler allah sizlere kaza bela vermesin denemeleriniz hep böle dostane olsun
Maasallah butun araclara ..106 ya ayrıca tebrkler gercekten sevindirici :) videolarını cok buyuk keyifle izliyorum.. :)
geçtiklerinde koyuyolardı derken?? abicim videoları çeken bendim cupradan telde duruyo videolar ben burdan video koymayı bilmiyorum yarın mami abiyle konuştuktan sonra ayarlatırım birine farkındaysan hiç bir video yok bizden çekilen öle bi konuşmuşsunki sanki onları koydukta senin videonu koymadık gibi olmuş?
ac 106 ya maşallah mami makinen bu nasıl araba gıdıklamak böle bırak gıdıklamayı ırzına geçmişsin abi:D