valla gorkemim o senin efendiligin kardesim bole insanlarin oldugunu gormek gercekten cok hos oluyo konusuypsun eksiklerini goruyorsun en onemliside egleniyorsun daha ne olsun :D
Printable View
ben emniyette dururken; oraya gitme çevirme var diyen HondaTYPER sen miydin?
En azından kimse hırs yapmadı bu çok güzel bişey.
herkese guzel yorumalrı ıcın tesekkurler.
ba type-r gercekten guzel yurudu sofor hafıflıgı ve motor cıkıs rahatlıgı ıle sonuca ulastı.uamrım gns de aynı speclere geldııgınde daha guzel denemlere sahıt oluruz.
cooperrlar ıyıdı yekta ıyıdı gorkem yerlerdeydı :D saka bı yana cok keyıf aldık gorekemle denemek jenrık vıdeo oldu sesı cıkar sabıt duruoz :D
mamı abının olayı bambaskaydı ayrı bır spec olarak pahaal ıaraclara ders verdı gıttı :D
gunun sonu uzucu tamamlamak hepımızı uzdu ama akabınde gene gunu aksamı yemek vs ıyı kapattık.
hadının ıyı geceler :D
pardon ya unutmusum. mehsente yemek olayındakı rezaletten dolayı sıddetle kınıyorum kendısını bız beklerken pısmıs kelle gıbı yedı ıctı ayıp denen bısı var. olayı ıyı ve guzel bır kunefe ıle ort bast etmek ıstedı ama yemezler yenıbır yemege goturmesını burdan kamoyu onunde taleb edıyorum saygılar :D
hiç video yokmu yahu :D o kaçış anını çeken filan olmadı mı hiç :)
gelen herkese teşekkürler sonu sıkıntıyla bitti ama aksiyon oldu işte fena mı :D baya kalabalıktık biraz da geç kaldık sanırım çıkmakta ama baya eğlenceli bi gündü hırs yapan eden yoktu..
hahhah taktik yapıp yemicektim ben dönüşte birileriyle denerim belki diye de sonra dayanamadım :p
ya o degilde aksamki durumlerin acisi su an fena cikiyor..odamda boguldum resmen :):):)
Maşallah Güzel Denemeler Olmuş.Kazasız Belasız Sürüşler Hekeze :)
Gns Type R iyisin maşallah..K-Pro ile stock internal her türlü yürüyor daha ne olsun harika bence..Birde 2 kişisiniz birde onun farkı var..K-Pro'yu map'leyen güzel iş başarmış bence gayet başarılı kazasız belasız sürüşler...
106 GTİ ağırlık avantajından ve aktarmadaki güç kaybının az olmasından yararlanmış o yüzden şaşırtıcı bir sonuç vermiş onada maşallah bütün araçlara kazasız belasız cezasız sürüşler nasib olsun:heyoo:
Enes yeni saç tarzından dolayı daha hızlısın :D
Ben daha yeni gördüm konuyu..
İlk videoda bastığımda vites kaçırmadım erken bastığımı düşünüp gaz kestim..Gns typerla denemeden hemen önce birisi denemek istedi gns ile deneyip hemen senle denerim dedim o yüzden üçlü yan yana gelince diğer söz verdiğim arkadaşa döndüm kimdi hatırlamıyorum ama :) Zaten ben çok hafifim gnsde iki kişi o yüzden araçların nasıl gittiğini baz alcak bi deneme olmadı sadece eğlencesine basmış olduk..Teşekkür ederim yılmaz görkemin dediği gibi arkana yaslanıp gerilmeden denencek nadir insanlardansın :)
Hka typerı hakanın abisi kullanıyodu oda eğlenmeye gelmişti ilk defa rolling yaptı o yüzden hka ile deneyen varsa sakın baz almasın :) Hka ile geçmişte yaptığımız 2 ye 2 denemelerimizde 10 cm fark olmuyo desem yeridir ordan paybiçebilirsiniz..
Emeği geçen herkese teşekkürler..
yok mu hiç başka video kimsede? :)