hepsıne masallah gunduz cekımlerı harıka oluyor
çeken olmadımı yaw mami s2k videosunu merak ettim
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Cam car Cupra koyucaklardır muhtemelen geçtiklerinde koyuyorlardı ama?
Mamiyi ve arabası nın gidişini tebrik ederim çok centilmence denedik.
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
=) çok güsel denemeler olamadı facia yüsünden olsn güsel gündü yineartk karmaşa oldu abi senin arabaya sardım çok gsl maşalllah
![]()
mami yakında fecebookta sana fan clüp açılır kesinmaşallah böle hızlı giden 106 yı herzaman görmek isteriz gerek sen gerek gökhan trde bu arabaların nasıl gittiğini bizlere gösterdiğiniz içinde teşekkürler allah sizlere kaza bela vermesin denemeleriniz hep böle dostane olsun
Maasallah butun araclara ..106 ya ayrıca tebrkler gercekten sevindiricivideolarını cok buyuk keyifle izliyorum..
![]()
2022 XC90 kiralık spec & 2022 A5 40 TDI & 2017 Golf 1.6 TDI Highline yazılım
2022 Haybusa full bolt on & 2021 Multi V4S & Kymco Lucky S
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
geçtiklerinde koyuyolardı derken?? abicim videoları çeken bendim cupradan telde duruyo videolar ben burdan video koymayı bilmiyorum yarın mami abiyle konuştuktan sonra ayarlatırım birine farkındaysan hiç bir video yok bizden çekilen öle bi konuşmuşsunki sanki onları koydukta senin videonu koymadık gibi olmuş?
ac 106 ya maşallah mami makinen bu nasıl araba gıdıklamak böle bırak gıdıklamayı ırzına geçmişsin abi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)