Kazasız belasız kullan İzzet, güzel araba aldın... ;)
Printable View
Kazasız belasız kullan İzzet, güzel araba aldın... ;)
ankaradaki en hızlı memur :D maaşallah çok güzel yürümüş rs imiz ,,,,ben dedim sana çok gideri var bunun diye :) ufak tefek düzeltmelerle çok daha iyi olcak eminim,,,,,mini gpde stockken fena zaten dicek söz yok hapsine maaşallah diyelim .....
İzzet hayırlı olsun , maşalah araçlarda çok güzel gidiyor
İzo sana rs al diye diye dilimde tüy bitmişti rs almana çok sevindi hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan :)
benide çağırın birgün 3'ümüz deniyelim..
tesekkur ederim herkese, bi filtre kiti yapıp tekrar deneriz insallah...pek farketceini sanmiyorum gerci ama...
rs e maşallah gayet iyi tutunuyo 2.viteste başlayınca gp ye zaten sölenecek bişey yok ikisinede kazasız sürüşler
İzzet CAI' n nasıl bilmiyorum ancak RS' lerde iyi CAI gerçekten farkediyor. Yapacağın CAI mümkünse minimum kıvrımlı olsun. Yaklaşık 90 lık boru kullanmaya çalış. Borunun motora yakın kısmını izole ederken motordan uzak olan kısmı izole etmeden açık bırak. Sol ön farın hemen altında 2 adet ızgara deliği vardır. Tam o deliğin önüne getirmen yetecektir filtreyi. Taa aşağıya sisin oraya indirmene gerek kalmaz. Böylelikle yaz kış kullanabilirsin ;) O iki küçük ızgara deliğinin arkasındaki plastik parçayı da kırıp açarsan o zaman çok daha iyi ve direk nefes aldırırsın filtrene ;)
Ben bu setupla 6hp net güç almıştım sadece CAI' den.
bugün bende sanayideydim filtrem iflas etmiş artık alta'ya geçmenin vakti geldi:)
tekrar deneriz inşallah, Alican abi senden haber bekliyorum bu arada :)
herkese teşekkürler..
ne oldu coil. takıldımı bro:)
GP yerlerde:D
Rs e maşallah çok güzel yürümüş
dodonun araç zaten güzel gidiyo da izonun aracı bu kadar beklemiyodum.. maşallah ya
hayirli olsun izzetcim :) güzel deneme olmuş
kanka allah kaza bela vermesın.aletın ılk vıdeosu bende akıllı ol ayagını denk al hahahahaha
MAŞŞALLAHHHHHH