xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatec :) g25 imi satarsam alacagiöm fanatec..
forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence
Printable View
xbox icin direksyon var, microsoft un kendi direksyonu ve g25 ten ustun olan fanatec :) g25 imi satarsam alacagiöm fanatec..
forumdan yakin birine msg at xbox kullananlar belli gibi : ) deneme sansin olur bence
yurt dışı 250 dolar.. 350 dolara g27 satılan yerde.. Fanatec iyi güzelde ne biliym.. Garip bi plastiği var gibi duruyor..
wireless olması ii :)
Aslında Fanatec, Logitech'tenn bir adım önde teknolojisiyle..Gerek kayış sistemini kullanması, manyetik alanla pedalları algılaması , alüminyum pedalları vs, gerekse malzemesi olarak falan hep bir adım önde.. Gerçek ALCANTARA kullandığını biliyorsunuzdur zaten :) Hele G27 gibi bir saçmalık varken Fanatec en iyisi.. Tabi XBOX için uyumluluk sorunları biraz sıkıntı oluyor..
Aslında aklımda bir direksiyon daha var ama 3000 dolar falan :D
349 euro almanya fiyati fanatec in.. kullanan arkadaslarim var anormal memnunlar.. force feedback i g25 ten bile fazlaymis..
force feedfack in fazla olması bana pek bişey ifade etmiyor , g25 i gt5 de en sertte kullandığın zaman kayışı kopmuş hidrolik direksiyonlu araba direksiyonu gibi oluyor
Bende günde en az o kadar LFS oynadığım için direksiyonları çok fazla araştırmıştım.. Maddi imkanlardan dolayı Saitek R440 kullanıyorum ama FF'i G25 kadar güçlü :)
Yarış arabalarının bir çoğu ***** hidrolik sistemden yoksun olunca aslıdna gerçek hissini veriyor.. Ama oynadığınız oyun zaten ne kadar güç kullanmanız gerektiğini söyler o şekilde kullandığınızda tam zevki alırsınız.. Mesela G25-G27-DFGT için LFS de FF gücü %101 önerilir..
ben drift te kullandığım içn genelde g25 i , gt5 de en düşüğe alıyorum anca öyle gerçeğe yakın sertlik alabiliyorum . gt5 in en kötü yanı dirftteken direksiyonun kendinmi bırakmaması force un devam etmesi
Her modelinde yok bu tarz özellikler yalnız :)
Bildiğiniz donanım seçenekleri var.. alcantara kaplı olmayan boş versiyon diyim..
249 $.. Ayrıca sağlamlık olarak logitech in tecrübesi biraz daha fazla.. Forumlarda vites kolu kırılmış fanateclere de rastlamak mümkün..
Gerçi insan olmayan gerçek arabanınkini kıranlarda bizleriz :D Normal kullanımda sorun çıkarmaz..
DN:Yurt dışı fiyatı..
g25 in h shifter ını bende kırdım ..
şimdi sequantial e aldım , hidrolik el freni olarak kullanıyorum :D:D
müsait bi zamanımda lehimlicem açıp kablo kopmuş
aynen benmde en son pertim microsoft un direksyonu.. nurburgring e dayanamiyor : )