Aracın gerçekten çok güzel dou allah kaza bela vermesin ;)
Bu arada son videoda fenaymış :))))
Printable View
Maşallah yaza yakından görmek ve izlemek nasip olur inşallah. :)
Maşallah doucum , gelişmeleri bekliyorum takipteyim :)
maşallah hızlanma iyiymiş:)
ıyıymıs peki motor ömru ve yakıt tuketımı bu değerlerde nedır 4-5 sene bınmek ıcın soruyorum:)
http://www.youtube.com/watch?v=ll2H_...rom=PL&index=8
videoyu tek olarak alamadım sadece ilk acılan videoyu izlemek yeterlidir.. video sonunda type-r ın ibreye dikkat lütfen :D 280-290 gibi bişey type-r ibresi.. yani baya baya yüklü bi type-r :D
zorlamadıgın sürece turbo dışında bi yere zarar verecegini sanmıyorum.. şu anda uzun yolda 17 kuruş şehir içinde 25 kuruş yakıyorum.. akıllı durmadan bide bu tüketimler ;) doldurursan ona göre yakar tabi :D ama şu anda bu degerlerle arada yoklayarak en az yakan benzinli arabanın yarısı kadar yakıyorum o da büyük keyif :)
Maşallah kardeşim kazasız belasız...Bide bizim giden bi arabamız olsaydı:D
1.9 tdı lar Forged kol psıtona sahıp oldukları ıcın saglamlık konusunda sıkıntısı olmaz.Ingılterede 200+ orneklerı cok fazla zaten.Enjektor,cooler,turbo,komple egsoz,yazılım ıle 6-7bınler harcansada karsılıgını fazla fazla veren bır motor.Bu arada kp39 turbo ıle 200 ustu zor,hybrıd yapmak lazım o turboyu.Suan ıcın Seatsport un Cupra tdı larda cıkan Coolerını almak ve komple egsoz yapmak daha eglencelı yapcak bu arabayı.Masallah kazasız belasız kullan tekrardan dou
teşekkür ederim Can ;) ilk etapta ic ve komple egzozla biraz arabayı rahatlatayım.. sonra hybrid turbo olayına girecez ilk iş olarak.. bi yerlerden para gelse.. konyaya hazırlanacaz ama.. kısmet diyelim artık :D
maaşallah doğu gayet güzel yürüyo canavar ne timu nede rampa kesememiş arabayı :) .......
ayarı verdim yürür daha o :DD
Maaşallah 50/120 arası çok temiz hızlanmış.