sıkıldıgın anda cık gel otobüs tren ucak araba gemi zeplin fark etmez sen gel yeter :D
Printable View
masallah kardesim iyi yürümüssün :)
güzel ortamınıza bizide kattığınız için asıl biz teşekkür ederiz kardeşim. 205 in maşallahı var sırtımı koltuktan alamadım:icon_tup: tekrardan hayırlı teskereler olsun kardeşim sağ salim gidip gelirsin inşallah...
ayrıca ortamınız çok güzel maşallah...bizde topluca hepinizi mersine bekleriz;)
timucin kardeşim s1600 ün sesi hala kulaklarımda:D:D...Mustafa kardeşim Allaha emanet saolasın dostluğun için;)...
FR la EF-civic ede birer maşallah fr uçuyor ef de ucacak inşallah;)
heheh dedım 205 e bişey oldu galiba :D
hacı gelemıyoruz işte keske gelsemde sıksık gorussek
tesekkurler
ya cetin senin yuzunden nos alacam bu gidişle :D
tesekkurler
tesekkurler iyiki gelmişiz arkadaslık ortamınız cok guzel
tesekkurler dogukan senın arabanın masallahı var canlı gorunce gidişini gercekten 10 numara bide sen ve timu varsınız arabada :D:Dokadar iyi gidiyo
sık sık gelmeye calısacam bahadır kardesımle atlar gelirik
cenk tesekkurler gorusemıyoruz uzun zamandır
önümüzdeki ay gelicem kısmetse Ankara'ya kardesim orada olursan görüselim :)
masallah araclara
gelemedim aniden geldiniz ev misafir doluydu ama arkadaslar yabancilik cektirmemisler
Yazın inşallah artık aracı yaptırıp bende rollinglere katılacağım :)
Çok güzel imreniyorum eğleniyorsunuz falan. Gerçi bi ara mangala gelmiştim mersin tayfasıyla pek tanışamadık ama başka sefere artık ;)
masallah araclar gusel yuruo
çağatay denemeler devam arka tampon hafifletmeyi yazdırmamışsın listeye :D bu 205lerin tek eksi yönü defransiyel başkada bişey değil acayıp uzun bi orana sahipler bi kaç değişiklikle çok çok can yakarlar ;)
güzel bi akşamdı her nekadar badboy olmasa da :D 1.4 corsa ilk önce birraz hafife aldım ama gidişini görünce gözüm gönlüm açıldı maşallah diyelim
çağatay hafifletmeyi bence de ekle speclerine :)
Yaws hafifletme değil arka tampon kırıldı Tymu :heyoo: cıkartıtım yenisi takılana
kadar böyle idare ediyoruzz... napalım...
Katılıyorum Burak sana bencede ufak tefek oynamalar yapılması lazım :icon_tup:
yalnız şimdi dikkatimi çekti ki 205 kaç kg ? ve 1.9 motor nerede ise 2.0 motor de.
valla takılıyoruz biz sevdigimiz icin falan ama cidden aslan çok iyi tutunmuş sanırım bu durumdaki bir araca..
afferin lan kedi kedi olalı.... aahuahua :D
Dog box :D ERkutumm ...
205 gti 900 kg 1.9 motor ... Corsa cidden iyi gidiyo masallhh :icon_tup:
205 gtı 1.9, corsa gsı 16 + mod hiç kalkmamalıydı zaten power box uda olsa eğlenceli olmuş ama