mustafa kendını sasırma. sen kım benım gıbı vıtes atmak kım. komedı adamsın yemın ederım.. bunun ıcın konu bıle actınya ne dıyım
Printable View
hey maşallah ;)
mustafa senı tandıgımdan berı bunları yazıyosun ama o araba hep cıkıo hep denıyopsun ve sonunda yorumun aıle arabasından bukadar oluyo ;) bı ara EDS yı cagırıyodun bı ara en hızlı vtecı cagırıyodun 106 yı cagırıyodun .. mamı abı verdı gereklı cevabı hala akıllanmadın.... sen yukle arabanı cıkart.. ben typerı turbolıycam gelıcem hade bakalım
kpro taktır anlasılmasın:D sen anlamaya bılırsın. 2 sanıye sesını duymam yeter benım anlamam ıcın;)
kpro varmı yokmu dıye ne bakıcam o senın ınsıyatıfıne kalmıs yok deyıp varsa zaten cevırdıgın devırden anlasılır bu zor bırsey deıl... kendı kandırmak olur zaten bunuda akıllı ınsan yapmaz... ben senı az cok tanıdım zaten alenen soruyorum ıyılestırmemı yapıcaksın dıye bız yapmıyoruz saglama olsun dıye
gelıcez dedık ;) art nıyetlı sormadım
mamı abı 400 hp cupra getırcek cam car ıcın sorun yok ben cekıcem kamerayla ;)
AC'yi Seviyoruz :)
s2000 en canlı verimli olduğu hız 80 dir 2.vites 110 da bitiyor. typeR 65 de en iyi yerde oluyor 90 da vites atıyor.OEM beyinlerden bahsediyorum..herkes istediği güçlü olduğu devirde dener bendede typeR varken zamanında hiç alt devir basmadım 80de bastık, s2000le deneyen kabullenip gelicek veya aralarında önceden konuşacaklar,başka türlü olmuyor..ama s2000 60 da basarsa 2 boy dezavantajı oluyor çünkü s2000 de 1.vites 70 yapıo :)
dedımya 1 onun dedıgı yerde basarız bıde bızım ;)
ya ezn nin sahibi nerde koysunlar video koysunlar video diodu koydurdum kendi yok sanki bu videoda değişik bi olaymı var? başkada çekim yok bizde
bak canım kardesım uzayan bısey yok. sadece bı adet vıdeo ıstemısler. ben sızın yerınızde olsam yayınlamazdım bıle. kac tane koymadıgım vıdeom var benım. yapılan boy hesabı flnda yok eds nın ayarı ıyı hıc bır kprosuz eds yı gecemez bu kdr basıt. arabandakı ufak tefek eksıklerını gıder ustune kpronu tak sıkıntın kalmaz. ama kprodan once duzeltılcek seylerını ogren onları yap bence. sonra kpro ıle kporsuza gecılme;)
tebrikler AC 106 ya.
3 e atınca yine ac nin uzamasını beklerdm hadi 3 te olmadı 4 te kafa cıkarması gerekirdi diye dusunuyorum buradan denecek tek sey EZN gayet guzel yuruyor ezn nin devrinde veya degil gecirtmemiş kendini:)
ac 180 beygir civarı deniyor 835 kg imiş 215 beygir / ton yapar..
ezn de hrld 255 civarıdır 1250 kg agırlık ile 200 beygir / ton yapar.
60-70 gibi basılırsa ac acımaz gibi geliyor bu arada :)
Masallah ;)
maşallah 2 aracada.. S2000 çok iyi yürüyor.. ben 106 direk öne atlar diye bekliyodum..
iki aracda gayet başarılı bence ama o kıloda bı aracı vtec altı 60 başlatmak dier aracın 2. kornada başlaması gıbı bişi...
bence ac nin 80 de 2 de basması cok acımasız olmus. 60 dada siz s2000 vtec acmamıs oluyor ona haksızlık oluyor diyosunuz ozaman bence en mantıklısı s2000 1. viteste 6000de bassın ac de 2. viteste yaklasık 5000 devirde olur diye dusunuyorum ozaman hem s2k ya hemde ac ye haksızlık olmamıs olur ama ben ozaman ac nin baya bi arayı acıcagını dusunuyorum.
maşallah her iki aracada :):)
yok herhangi bir iyilestirme yapmıyoruz selcuk... teneke kaput 10 kilo civarında ordan artacak kiloyu hafifletmek icin jant ve lastikleri değistiricez subarudaki 6.9 kg lık lenso jantları takıcaz 4 jantta 9-10 kilo gibi bir avantajımız olucak oda kaputun dezavantajını kapatır dusuncesindeyim baska bir iyilestirme soz konusu değil... aklına bisey gelmesin...
ctr nın orjınal kaputu ıle carbon kaput arasında max 200gr fark vardır yanlız
Herkez kendi devrini ister bu çok normal birşey ;)
Mami s2000 devrinde basmış keşke birde mami nin devrinde deneseyiniz bizimde kafamızda soru işaret kalmazdı :)
Her iki aracada tekrardan MAŞALLAH.
Mami 106 varmı düzgün olsun kazasız olsun ama 12 bin lirayı geçmesin:cokgreen:
o zaman aslında whp uzerinde konusmak gerekir diger turlu yine bakkal hesabı yapıyor olacagız whp/agırlık oranı dersek daha dogru olur.
bu arada type r icin konusuyorum vtec acık basınca 6500 lere kadar egri dik geliyor sonra kırılıyor yani 6000-6500 arası yine boş, yatay bir egri oluyor dolu dolu gidiyor arac s2000 de durum nasıl bilmiyorum olsa bir dyno egrisi yorum yaparız :)
ama ac nin ortalarınında cok cok bos oldugunu sanmıyorum diyecektimde ortalarda ne işimiz var ac zaten 7300 basıyor 8000 de 3 e geciyor 6k altına dusmez haliyle alt devir diye bir soylem olamaz :)
59 ve 61 oranında 6bin devir altına düştünmü zıçtığının belgesidir.