ag yle bi sorunumuz yok zaten en yakın arkadaşım. benim taşım başkasına ;)
Printable View
ag yle bi sorunumuz yok zaten en yakın arkadaşım. benim taşım başkasına ;)
hakan rv yi çok kullanmış biri olarak arabayla ilgili gerekli açıklamayı enverede yaptım sanada daha fazla uzatmadan kapansın konu beyinde takarım egzantirikte takarım kısada takarım denersin denemezsin o senin sorunun ha şunuda söleyim arabaya iğne koysam sölerim bilen bilir beni:icon_tup:
haklısın otobanın gidiş yönünde aynı yürüyoruz dönüşte boy yiyiyoruz, senin bu sölediğine sen inandınmı ?
bendemi gelsem ne yapsam biraz uzak ama rv saxoyla denemek isterim :D
he şimdide erken bastık, tamam doğrudur yaa ;)
sanada iyi geceler... yanlız tekrar söylüyorum, arabanda beyin var demedim daha başka bişey sordum. madem EF de beyin var tak çıkar yapıyosunuz, neden senin arabanın kaputu açıktı ışıklarda diyorum?
korkulur bu adamlardan.:D:D
ışıklarda stroker mı yaptınız la iki dakkda:DD:Dauhauha
uzatmaya gerek yok arkadaslar bi daha ki sefere daha duzgun bi organizasyon yapıp deneriz herkes herseyden emin olur daha saglıklı olur..
maşşa aracların hepsinee..ag güzel yürümüş..
Maşallah hepsine..
saolun arkadaslar..
ag gti : 51 lk duz boru+egzos imkanı yok öle gitmesinin kesin başka bişiler vardır
stock arabyla draglara girmiş
maşallah araclara 2.videoda ag yarım boy önden cıkmıs basma zamanları aynı ama fark
kapanmamış maşallah tüm araçlara ag yürümemiş koşmuş :)
adamım stock araba 13/59 olan bir aracı sittin sene geçemez milleti yeme burda sen kaç tane gördün 106 ben şuanda kullanıyorum zaten ben herşeyine bahse girerim senin araban yüklü yok aksini idda ediyorsan buyur gel 6. sanayi sitesine bakalım arabana madem araban stock 13/59 lu vtsleri geçiyorsun görelim arabada ne kadar ciger varmış bi kere stock arabayla hiç bir adam draglara girmez burda masal anlatma istersen draglarda ne kadar yüklü arabalar geliyor çocuğa sorsan söler sana rv 15 ağustos draglarına girdi adam 3. oldu 1. olan 106 gti aydan fliz topladı 2. olan vts aydan filiz topladı ağzına kadar dolu ikiside sen kalkmış stock ayağı yapıyon burda millete lafazanlık yapıyorsun arabaya yüklenipde stock muhabbeti yapmak yakışmaz ne varsa söle yada aracının ayarı araçla kalk