Maşallah araçlara..Cooper fenalarda nazar değmesin :)
Printable View
Maşallah araçlara..Cooper fenalarda nazar değmesin :)
off çok iyimiş, keyifle izledim. Maşallah
'jerky' çok teşekkürler:)
bence bi yanlışlık var vf35 le stiler 500 600 aarası alıo copper sanırım 800 900 hp veriri..iyi bakın sti nerdeyse stok..
prodrive kitler benim bildiğim max 300 310hp falan oluyo. 1.4bar vf35 lede olcağı o ztn
bende 400 hp fln olucam ıst deyse bı denersek daha esıt olur 380hp subaruyla boyle gıdıyosa zevklı olur
ben 225 tayyarımla 1 2 boy dolu mami abinin cooperi beni gecmiştı bu cooper turbo+ sc olan copper yoksa böle gitmesi mümkün mü? :d bana denk gelse keske ya....
Prodrive tarafından geliştirilen “STi Performance Pack” isimli performans paketi, otomobilinde konfordan ödün vermeden performans arttırmak isteyen Subaru sahipleri için biçilmiş kaftan. Motordaki en büyük değişiklik Prodrive tarafından gerçekleştirilen EMS yazılımı. Bu yazılım sayesinde otomobilin kalbinde gizli kalmış güç ortaya çıkarılıyor ve tabi ki bunda en büyük destek Prodrive’ın yüksek kapasiteli benzin pompasından geliyor. Yağ kapağı ve hafif alışım akü sabitleyici ise görsellik adına motordaki Prodrive dokunuşları olarak dikkat çekiyor. Prodrive egzoz kiti otomobilin performans artışındaki önemli detaylardan birisi olarak ön plana çıkıyor. Kulak tırmalayan gürültülü bir ses yerine, hiç de rahatsız etmeyen tok bir sese sahip olması ile de dikkat çekiyor. Prodrive performans paketi sonrasında Subaru Impreza STi’ın 5600 d/d’de 280 HP olan gücü 6000 d/d’de 320 HP’ye yükselirken, torku da 3700 d/d’de 450 Nm.ye ulaşmış
bunlarin üzerinede forged motor yapip 1 2 modifikasyon daha yapilirsa ,380 hplik bir subaru elde edilebilir , bize söylenilen budur, bunlarinyaninda downpipe vs o tarz şeyleri zaten saymiyorum, burasi güzel bir paylaşim sitesidir, herhangi bir iddamiz yoktur , subarudaki arkadaşlarda tanidiğimiz çok sevdiğimiz insanlardir, 380 hp degildir 370 tir veya 390 hp dir yaklaşik elde ettikleri beygir 380 hp olarak sölenmiştir, mantikli düşünüldüğü zamanda , yapilan işlemlerde alinmasi gereken sonuç 380 civari belki biraz daha üstüde olabilir ( veya çok az daha alti), ayriyetten ccs mini cooper s twincharge veya turbo degildir, supercharge'dir :) tekrardan teşekkür ederm arkadaşlar
çok güzel yazmışsında bizde diyoruzki üzerindeki turboyla o basınçla imkansız burda bu anlattıklarını yıllar önce deneyip rolinglerde dyno larda test etmiş insanlar var. size yanlış bilgi vermişler videoda ki subaru taş çatlasın 310 320hp dir. yani kpro lu bir typ r 220km ye kadar geçer.
'kickboxer' herhangi bir idda yok ortada araç benim aracim degil , yanliş yerlere çekmeyelim konuyu, pm den görüşelim iyi forumlar size
ikisinede maşallah.
ccs cok iyi gidiyo sahibi kazasız belasız gunlerde kullansın subaru dan cok sogumaya başladım :(((((((
teşekkürler:)
Her turbonun ve her supercharger'ın belli bi kapasitesi vardır bunda hem fikiriz dimi. İste bundan yola cıkarak o güçlerin cıkması imkansız diyoruz. Peki şöle soralım dyno verisi varmı? Yoksa hissettikleri bi güçmü 380hp :) Şaka bi yana o güç çıkmaz demek istedik yanlış anlamadın umarım. Araçında çok güzel gidiyo ayrıca maşallah.;)
saol teşekkür ederm benim aracim degil zaten, bize sölenilen hp 380 idi, ve yanildiklarini zannetmiyorum araçlarinin dyno verisini isterim veya tam modifikasyon listesini, elime geçtiği gibi paylaşirim sizinle...
ya mini cok guzel yurumus bosverin oyle boyle muhim degil.
sti 2006 veya 2007 yani vf43 lu, 97 pompa benzini ile maksimum 350 verir ki hersey tamam olursa. Prodrive kit 1.4 bar basmaz sti da, belki reflashlidir. zaten ppp artik tercih edilmiyor TR de ;)