allahtan roll drag drift vs Tr'de yayıldı yoksa millet bunların hepsini trafik diye tabir ettiğimiz şekilde yapıyorlardı. gerçi hala devam eden arkadaşlar duruma göre bende dahil biraz daha bilinçli hale geldi bence bu işle uğraşan arkadaşlar..
Printable View
allahtan roll drag drift vs Tr'de yayıldı yoksa millet bunların hepsini trafik diye tabir ettiğimiz şekilde yapıyorlardı. gerçi hala devam eden arkadaşlar duruma göre bende dahil biraz daha bilinçli hale geldi bence bu işle uğraşan arkadaşlar..
burda bi zevk yapıolar onunda içine ediyolar zuahuahuah
transporter feci faça olmuş :D:D:D
Trafikte yarışmak iyi birşey değil.Ama insanoğlunu buna itip teşvik edenlerin hiçmi suçu yok. Öyle olsa bile çok daha fazla riskli hareketi trafikte bir çok şirket arabası kullanıcı mümessillerin çoğu yapmakta bir çok toplu taşım aracı kullanıcılarının nasıl araç kullandıklarını herkez görüyor ama dile getirmek istemiyor. ama hedef gene otomobil severler...:rolleyes:
Yapsınlar ülkenin çeşitli noktalarına paralı ama giriş ücreti makul pistler.;) Gerekli polis ve güvenlikler tedbirler alınsın herkez hafta sonları giriş yapsın atsın içindeki adrenalini.;)
Ama ne hacet ülkede yapılan hertürlü faliyete karşı bir anlayış var.İnsanlar idiot gibi işten eve evden işe gitsin ot gibi hiç birşey ile uğraşmasın gözünü kulağını kapasın ömrünün dolmasını beklesin diye bir bekleyiş var nedense :eek:
Bunlarda göstermelik yayınlar yok cam filmine ceza yazdı zart zurt :)
Turuncu tişötrlü çocuk büüyk ihtimal oraların çocuğu akşamları arabaları izlemek adına gelmişler yarışla pek ilgisi ok bence :D adamları zevkinden ettiler yaa :D hiç olmazdı böyle şeyler diyo :D
ikitelli draglarını özledim :)
yakışır :D :D
o yıllarda resmen Fast And Furious Çekilecek Kadar araba toplanıyordu orda
şimdi bile bu kadar araba toplanmıyor
En son gittiğimde İstanbul emniyet amiri ve 3 tane Zırhlı araç gelip insanları dağıtmışlardı
habercide trype r ın arkadan her yere giriyor :D:D
Ya bu habercilerin köküne kibrit suyu ya ne palavracı herifler yaa
"sesinden modifiye edildiği kolaylıkla anlaşılıyor" :hehe:
spiker çözmüş işi sesten ben beklıyodum valla bunda kpro yok demesını :D
enteresan olanda trafik canavarı önde gazlıyo diyo :):) kendi çekim arabalarıda arkasından slalomla takip ediyoçekmek için :):) ee kendi canavar olmuyo ama diimi makaslarda :):) yaa nedir bu çekim ekiplernden çektiğimiz muhahaaha