40 arabın aklı bir incir çekirdeğini doldurmaz derlermiş :D
Printable View
40 arabın aklı bir incir çekirdeğini doldurmaz derlermiş :D
Akıl yok ki elemanlarda :D Ama fena yapıyorlar :D
Arabistanda iş gereği 6 ay kaldım sunu size söyliyeyim eğer ucunuz bucagınız kraliyet soyuna dokunuyorsa ne polis ne kadı nede din polisi size dokunmuyor ama aynı hareketi siz yapın bakın ne geliyor başınızabaşımdan gecen olay
araba kiraladık geziyoruz ne var ne yok die (Sadece mall gidebiliyorsunuz dısarısı yanıyor) adamın teki land crusierle çarptı ve verdiği tek cevap HELAL (helal et ben etttim) dşyor ve gidiyor ayrıca arabistanda vuruk olmayan araç yoktur:D
para çok, iş yok, hava sıcak, sonuc :D yelii yelii yelile yelileee diyerek yanlama :D:D
Benimde bir tanıdığım gider sık sık Arabistan'a. Orada takla atmadığın zaman kazadan saymazlarmış. :D
adamlar dumana vurup kendilerini ölümsüz hissediyorlar herhalde :D
1500 yıldır eğitilemiyorlar
evet yahh ruh hastası bunlar daha öncede izlemiştim toyotA camrylerle kopartıyorlar arabada ne yay var ne bişey çoğu zaman şansa topluyorlar. çoğuda önden çeker araçlar:D harbi sapık bu araplar o kadar drift videosu izlemiştir bunlar sonra burdan çıkardıkları sonuç bu:D:D
Gürkan paşa,akşam çık gel bana yarın sınavın yoksa gidelim bi gokarta.
Kerem
7 ye neolmuş öyle.
Bunlarda bilmem nereye sürülecek akıl yok..nası bi cesaret ve rahatlık adamlardaki..
Allah akıl fikir versin..
Bunlarda Arıza ışığı sönmüyor hiç . Sorunlular biraz :D
musluktan su yerine petrol akiyor adamlarda f430 a biniyor apacinin krali yok boyle birsey hanzolarin elinde ne makineler var.
200 le yanlama fake dıkkatlı ızleyın anlarsınzı arabanın yanından 200 le nasıl gecıyor + durdugu zaman kadran 80 de kalıyor ıyı ızleyın anlarsınız
resmen ölümle dans etmek:scared:.kafalar bir milyon galiba:surucu: