artık dilimizde tüy bitti size anlatmaktan :hehe: yeter ulannnnnn :D
Printable View
arkadaşlar 335 e iyice bakın.
yani kimse burdan öylesine bir deneme sanırım demesin.
bakın 335 in camlarına buğu yapmış neden ?
sahibi kalorferi kapatmış.yani ciddiye alıyor.
2.korna olayına gelirsek ben vtec altıyım kendime yrm saniyelik avantaj sağlamak hakkım sanırım :)
skn istanbuldaki gibi rpf1 ler coiller olsa ayarı bursaya göre 1 e 1 olsa ve ben aracı gerçekten sürsem (yok senkromence yazıktır yok sanzumana şafta difransiyele bişey olmasın)tarzı şeler düşünmeden vites atsam
ve bu video 79-75 km de yapılsa ve en önemlisi yol yukarı meyilli olmasa ve typer teke tek denese sizce skn net önde olmazmıydı :)
arabacılıkta şöle olsaydı böle olsaydı muhabeti elbette lafonten dir :) amadedimya düşünün işte :)
:) ben burda güç kaybına mahal vericek herşeyin önüne geçmişleri anlatmaya çalıştım eray kardeş konuyu sulandırmayalım lütfen.
ben hiç roll lerde kliması kalorferi teybi cep telefonu :D açık adam görmedim.
kıramadım edıtledım:D
ya erdemcim şimdi iş skn vs rol olayına dönüşmesin kanka allahın seversen ya :)
rol typerada maşallah.
kadirin aracı benim aracımdan dolu.nokta.
elbette hacım.kazasız belasız herkese.
Nan bide EP3'ler M3 ile yürüyor fln diyordular daha 335i ile bile ancak başediyor o da sonlara doğru bmw alcak gibi görünüyordu sankinn:p
iyi iyi Maşallah olsun biri 3500cc 6 Cylinder birisi 2000cc 4 cylinder;)
maşallah serkan ben merakla csl yi bekliyorum
csl için planlarımız vardı hacım.
ben rpf1 leri alıp yüreğiri ayara çağırıcaktım bursa için.
ama artık bu planlar yattı.
sebebini özelden yazarım.
Videoları goremedım ıkısınede masallah,skn nasıl guzel yurudugunu zaten bilıyoruz, rol mu skn mi hangısı g gecer olayı afaki kalır uzagız *****,ızmıt,ıst gibi aynı yolda armaganın 335,skn,rol ve dıger 335 denemesı olsa zevkli olurdu :)