benım vtecım bos deneyecek specte deıl ;) az bekle typerle s2k nı denerız
Printable View
benım vtecım bos deneyecek specte deıl ;) az bekle typerle s2k nı denerız
selçuk arabada conda falan yok senin o duyduğun conta hondata manifold contasından başka bişey değildir.
bide vites topuzzunun vidası gevşemişti ben araya bi conta koydum sıkıştırma için.
kulaktan dolma bildi conta monta arkadaşım.
kelebek falanda yok.eski sahibinin satmasaydı yapıcağı olayları sıralıosun sen.
dereceli conta kelebek.
neyse sorun yok.ama conta kelebek vs de yok ;)
skn nın m3csl denemesı noldu sahı? bursadakı?
deneme olmadı.
ben ayarı yapmaya çalışan kişi olarak açıklık getiriyim devir olayına... muharremde iken kesici 9100 deydi.. bu devire almamızın sebebi dynoda güç eğrisinin yükselerek devam etmesiydi.. aslında bence 9000 idealdi ama muharrem 9100 olsun kesiciye girmeden tam 9000 de atarım vitesi dedi 9100 e aldık :) şuan da 9000 de olması lazım kesici, birazda avansları kısık ayarı istanbulda yaptığımız için bursaya gidince avans falan vurmasın diye..
Bir de ince conta falan yoktu arabada gaz kelebeği de yoktu.. olsa ben bilirdim heralde :)
sknde conta yok dıe bılıorum.. bu arada uzamıs zıncırde 12 hp kaybettırmez bence dıe dusunuorum;) 1 2boy tamam ama sıbop caktırmadıysa cok fazla uzadıgını dusuonmuorum.. bu arada muharrem ıstersen 10k cewır o dewır ole dusmez dewır artıkca beygır gucu artabılır,cunku beygır torkun dewır ıle dogru orantısı sayesınde artıyor.. ordakı sarı cızgıye deılde tork cızgısıne bakarsan dusmeye basladıgını gorursun;) kol stroke oranına gore k20nın max donulmesı gereken dewır 8600 diyolar dewır donuoruz bısey olmuo ama hbrınız olsun;) k20 yag pompasıda kım ne derse desın benım ıcın 9000den sonra tehlıkelı hadı 9200 dıyelım;) kpro varken sadece 8800du benım kesıcım 8700 gıbı cekerdım;)
ayar için tekrar teşekkür ederim vayiç.saolasın.araba dediğin gibi bursaya gelince zengine geldi.
ayarı yaptın istanbuldan bursaya dönerken tabanca gibiydi.malesef bursaya girince bariz geriye düştü.
sseninde dediğin gibi kesinlikle araba yerinde müdahale istiyor.ist den bursaya ayar olmuyor.
ama olabilecek en iisini yaptıını düşünüyoruz.
hiç avans vurmadık sorun yaşamadık.sağol.
conta olsa sölerim kanka zaten biliyorsun tanıosn beni,hatta o kapağı açmaya karar veseydim contayla bırakmayacağımıda bilirsin :) ben zaten 2-3. viteslerde kadrana göre 9000 dönüodm 4.viteside kadrana göre 8800 gibi atıyordum.zincir olayıda değiştikten sonra 2boy hızlandı arabam. zaten 12 hp demedim ben 8ile12 hp arası fark ediyor dedim bu bilgiyide bana OZ vermişti.
pompa ısını bılmıyorum ama ben oem k20 pompasıyla 9500 net donuyodum bır seyde olmadı cok sukur arabama bu gune kadar aldıgımdan berı cıkardıgı tek masraf rulman aldım bugun 12 tl ye artık cok mutlu kendısı :)
dunkı konusmada 9200 fazla demıstım ben oda dolu dolu donuyorum demıstı ona ıstınaden dıyorum
donen araba alcan ozaman kanka
senle ne ugrasıcam? kendın 9200 donuyorum yazdın dolu dolu erdeme farklı yazdın... neyse kac donuyosan don yaa ahahaa banane