skn istanbuldaki parçların hepsine sahip değil
rpf1 yok coiller yok aracın önü şuanda çok yüksek.ayarı istanbuldaki gibi değil.
istanbulda 92k idi şuanda 9k dönüyor.tam olarak bilgiyi vayiç daha iyi biliyor.
araba bursada zengine kalıyor.ayar ist e göre.
bide şu durum var 335 e46 m3 den önde bir araç.
çok çok iyi gidiyor m3 e oranla 160 180 den sonra.
bu videoda dediğim gibi vtec altı 50 km gibi basıyoruz sonuç ondanda böyle.
vtec üstü bilirsinizki daha değişik oluyor.ve ben fazla seri değişmedim vitesleri.ist deki sahibi gibi değişmedim en azından.yıpratmak sıkıntı açmak istemedim çünkü.2 den 5 e saliselik atışlarda hepimişz bilirizki 1 boy net oynar.vede yol yokuş yukarı hafiften.
benim öngörüm şudurki skn ist deki skn den 4 boya kadar geridedir.eski sahibi daha iyi değerlendirme yapabilir.
skn m3 geçmiomuydu nun uzun ama en kısa özeti bu bişeilde.
teşekkürler yorumlar için bu arada.
SKN bendeyken max nasıl hızlı gidebiliyorsa o şekilde kullanıyordum viteside devride ona göre ayarlıyordum, ben rollinge çıktığımda bi arbayı 10 boy arkamada alsam yavaş vites atamam huyum değil..altı üstü 514 tl bi senkromeç, 1 boy arkada kalacağıma o gecede senkromeçim gitsin önde olayım sorun değil,hiç olmazsa gece rahat uyurumAma tabiki herkesin bi tarzı var saygı duyarım,SKN benim değil bursadaki arkdaşın ..
Dr.ECU
boş olsa döndürmezdim emin ol ..
Dr.ECU
http://www.techturkey.com/forum/show...t=50217&page=3
bak bakalım kardeşim kesiciye girene kadar sarı çizgide bi düşme var mı ?
Dr.ECU
Paşanın dynosuna çıktıysan bilirsin zaten,o dyno aracın dvir saatine göre çalışır yani 9000 rpm dönüosa bi kadranda araba dynodada onu gösteriyor..typeR ın 200rpm fazla gösterdiğini biliyosundur heralde .. benim dynoya baktığında 9000rpm de kesiciye girdğimide görmüşsündür.yani gerçekte oem egzantrikler 8800 dolu çeviriyor diyorsun ya bende 8800 dolu dolu dönüyorum aynı şeyi söylüyoruz,he bunun haricinde başka birşey söylüyorsan şu anda elinin altında hangi typeR var EDS mi ? bi eczacnın m3 ile 70de basıp 245 e kadar basın bakalım ne oluyor .(uzamış zincirimle kafa kafaya gitmiştim ben ) bi deneyin bakalım sonuç ne olucak ,
Dr.ECU
aynı seyı soyluyorum dıyosun dolu dolu 9200 dondum dıyosun yanı 9000 dolu dolu. ben 8800 den sonrası bos dıyorum yanı kadranda 9000 ustu bos.
EDS var elımın altında evet ama bızde ınce contada yok rbc de yok throttle body de yok senden kac hp azız? sen daha ıyı bılırsınsımdı denesek mukayese edebılcekmısın kendı arabanla? 249 hp cıktım dıyosun uzun zıncırle degısmıs olsan 12 13 hp farkeder dıyosun yanı senın araban caı headers ınce conta kpro rbc tb ıle 262 hp mı cıkıcaktı? BG egzantrıklerle 262 cıkmıstı...
camur atan yok sana ,tamam contan yokmu kelebegın yokmus. 249 hp cıkmıssın. bıde zıncırım uzundu 12 13 hp azdım dedın demekkı zıncırın tam olsa 262 hp olucakmıssın caı headers kpro rbc gruppe m ıle... dıyorumkı ınce conta taksan egzantrık taksan 280+ yapıcakmıssın dıyorum kotu bısıymı dedım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)