|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GOLF GTI '06
|
Öncelikle Kadir Abiye bizi kırmayıp geldiği için teşekkür ederiz.Çok güzel bi havaydı bugün her ne kadar denicek araç bulamasak ta kadir abiyi 2 saat sonra gelcem demesine ragmen bekledik...Araçların speclerini yazayım kısaca ;
ROL Type R : Cai,Dc Headers,Egzantrik,K-Pro,Rbc,Komple Eksoz LM EVO X : Cat iptali,Orta Susturucu dan sonra G Reddy Eksoz(Bunun dışında Hava filtresi bile yoktur herşey standarttır ) Impreza GT : Komple Eksoz(Bunun dışında filtre bile orjinal http://www.youtube.com/watch?v=EMpxueADWzU TYPE R VS EVO X http://www.youtube.com/watch?v=rthMx0qoyLw TYPE R VS IMPREZA GT (4.vitesten sonra Type R geçti...) http://www.youtube.com/watch?v=J61kWZ4pks8 Type R vs Impreza GT(cam car evo X 2 kişi sagda oturan 104 kg ) Bu video da Impreza 3.vitesi kaçırıyor.. KEYİFLİ SEYİRLER... Son Düzenleyen Dookan; 28-03-2010 20:43. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 106 Gti
|
Tüm araçlara maş kazasız belasız..
__________________________________ Yine Yeniden 106...
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: CZ4A
|
gelen tüm araçlara teşekkürler güzel bi gündü
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
nasıl yani ?
komple egsozmu var sadece gc8 de ??? olacak iş değil ben vf35 li hks hıdır hks egosz yazılım hks filtreli gc8 geçiyorum kadir. eminmiğsiniz sadece komple egsoz olduğuna ??? allah allah. maşallah araçlara. |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
|
geçenlerde koydugum video da da bu subarunun cacık oldugu yazılmıştı
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: civic
|
güzel denemeler olmuş.. maşallah hepsine
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yayan Speak
|
hepsi birbirinden güzel allah kaza bela vermesin
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
kadir olay şöyle artık emin oldum.
ankarada yürümüo vtecler ![]() böle bişe armı ya. benim deneyip geçtiğim gc8 e bak senin yürüdüğüne bak. çok tuhaf. sen getir şu rol typerı bursaya istanbula bi sünnet spec yap derim herkese.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
şimdi boş konuşmaya gerek yok ama..dier arabalar gerçekten cok saglıklı olup iyi gitmiyo da ankaradaki type r lar yavaş yani rakım yuzunden... yavaş dedigin type r geçmedigi araba kalmadı ankarada...ayrıca gc8 i zaten geçiyo 4.viteste güzel bi şekilde..oraya yazdım geçiyo diye..senin yürüdügün ımpreza birazcık cacık olabilir..
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
eğer sağlıklıysa komple egzoslu bi gc8 220 hp falan verir ki yerdeki gucu 160 170 hp ye kadar dusuyor...
bu durumda typerın rahat rahat geciyor olması gerekir ankara bile olsa o arac ankara havasında 255 hp cıkmıs 255 hp lik typerın hatta o evo x ile bile yurumesi lazımdı onada sasırdım ztn o agırlıkla arkadan geliyor gecip gidiyor enteresan:S |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
bütün araçlara maşallah
Evo X çok degişik gidiyor Burda hakanın arabası ben jad typer sc li iken denerken bize yetişemiodu ve onda yazılım komple egzost filitre kiti piping kit falan vardı peki burdaki EVO X nasıl oluyorda bu kadar fark yapıyor kadir abi rüzgar tünelinde olmasına ragmen yetişemiyor şimdi EVo X var EVO X varmı oluyor yoksa
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: CZ4A
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Maşallah Bütün Araçlara Kazasız Belasız Sürüşler.Evo x Güzel Yürümüş
__________________________________ ///Peugeot Sport Bir araba görürsün, beğenirsin.. Almak için gece gündüz çalışır, alırsın.. Sonra E-5'te bitane 306 GTi-6 gelir saplar, bütün hevesin kaçar.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Misafir
|
stock gc8 iyi yürümüş gırtlak typer ile maşallah
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: 350z, x6, e60m5
|
2 standart evo9 stockken kafa kafaya gidiyordu, sonra sadece egzos yaptım min 3 boy gectim.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: nissan navaRa & 106 gti
|
maşşallah araçlara
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
bende anlamadım kadir abinin araba iyi gidiyo daha önceki videolardan izlediğim kadarıyla ancak bu sonuçları anlamadım???
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ Son Düzenleyen JapanTuner; 28-03-2010 22:16. |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
kadır abı sen turbo olayına gır bence atmosferık falan olmuyor
|
|