Maşallah tüm araçlara :) mehmet ayrıdan hayırlı olsun :) o tayyarı ver göki sürsün kanka alem tayyarcı göki görsün :)
Printable View
Maşallah tüm araçlara :) mehmet ayrıdan hayırlı olsun :) o tayyarı ver göki sürsün kanka alem tayyarcı göki görsün :)
maşallah aracları göki görüşemiyoz nan
mehmet tanısamadık ama muharrem o gun aradı benı konustuk araba hakkında guzel araba aldın gıdısı de gayet guzel allah kaza bela vermesın
ılk olarak kendı aracımı surdum daha onceden hıc bir typer tecrubem yok :)
oyle bir ıhtımal yok yiğit :D sağ avcumun ıcı nasır oldu ıkı gunde ahaha vıtes atmaktan :)
Eyvallah moruk :) gokı yanıma bındı benı ellıyor sen gercekmısın dublormusun olum nasıl vıtes atıyosun bozım mehmetmısın sen dıe :D
Ulan type-r cılara yetişirim diye 15 saniye önceden bastım, yine yetişemedim. :hahaha:
Maşallah :)
ohaaaa ben en sonkı vıdeyu daha yenı seyrettım ıyı yurumus kırmızı typer :)
ohaaaaaaaaaaaaa ohaaaaaaaaaaaaaa daha motorun soumadı rolınge cıktın ulan ne adamsın mehmet ya baktım sasırdım yaa huahuahuahau
yahu bi allahın kulu şu videoların direk linkini versin lütfen :)
yiğit sağol :D
kırmızı type r dışardan ne güzel duruyormuş gazlarken iyiki kırmızı almışım bende :D
Maşallah çok güzel gitmiş tüm araçlar :)
Mehmet tekrar kayırlı uğurlu olsun kardeşim.
mehmet maşallah hayırlı olsun kazasız belasız tekrardan :D
Bütün Araçlara Kocaman Maşallah.
Mehmet Hayırlı Uğurlu Olsun Bu Arada, Kazasız Belasız Kullanman Dileğiyle.
Bol Rolling'li Geceler Seni Bekler Artık :)
araçlara maşallah. çok güzel yürümüş tüm araçlar..
Hayırlı uğurlu olsun maşallah bütün araçlara...
MAsallah Araclara ;)
maşallah makinelere :D mehmetide kaybettik tam anlamıyla hadi hayırlı olsun auheauha :D memet ilk m3 denemenden sonra kavga etmek dileğiyle :hehe: