|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
Volvo : stock otom. şanz.(bildiğim kadarıyla) 3 kişi
Primera : 51 mm düz boru - air intake 3 kişi civic : air intake - performans son susturucu 2 kişi volvo - primera - civic 1.4 drag : http://www.streetfire.net/video/hond...-20_741991.htm volvo - primera - civic 1.4 1.vits roll : http://www.streetfire.net/video/hond...lvo_741992.htm volvo - primera - civic 1.4 2.vits roll http://www.streetfire.net/video/hond...lvo_741993.htm volvo 2.0 T - civic 1.4 1.vits roll http://www.streetfire.net/video/hond...tes_741995.htm güzel bir pazardı istanbuldan ve çerkezköyden gelen mustafa ve alper arkadaşımıza teşekkürler.. sonuç dostluk kazandı hiç bir iddia yoktur..
Son Düzenleyen Ek.Civic_Spoon; 02-04-2010 22:09. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic
|
güzel denemeler maşallah 3 aracada
yukarı doğru eğim 1.4ün oldukça aleyhine olmuş
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: T-jet
|
primera gtnin hantallığı 18 jantlardan olsa gerek,
maşallah araçlara |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Clio 1.5dci
|
Gerçekten güzel gidiyormuş volvo.. Yada primera GT gitmiyor.. Alper ile bizde deneyeceğiz era ile bakalım ama gerçekten 140-150lere kadar ciddi çekişme olacağını düşünüyorum.. +180de kesin geçecektir volvo..
__________________________________ Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh. 0 rh + |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 106 gti
|
arabalardakı kısı sayısını belırtırsenız daha acık olur cunku prımera ve volvoda benım gordugum 3 kısı vardı.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
anca burda oldugu gibi yanında biraz tutunursunuz volvo yine aynı seyi yapacaktır
yok olacaktır...masallah araclara bu arada 1.4 is de 2.0 gt ile yurumus tebrkler... civic ile volvo denemeside cok makara olmus alakasız gecmis volvo 170 180 lere gelindiğinde heralde bi 100 mt fark olmus... Son Düzenleyen ahmet3425; 02-04-2010 21:55. |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
civic 120-130 a kadar tutunmuş sanırım sonra çok ciddi şekilde fark atmış volvo. Era ile daha fazla tutunacak ve o kadar fark atamayacak bu kesin değil mi Ahmet? Bu arada sanırım seni tanıyorum ben renault forumdan
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
![]() bu arada dikkat edersen sadece tek vites tutunabiliyor civic oda civic in yuksek devirde yurumesinden vites attıktan sonra duruyor sanki o sıorada volvo yoluna devam ediyor olması gerektiği gibi ki 180 lere gelindiğinde 100 mt fark olmus 2 lamba direği fark var araclar arasında buda ciddi bi mesafe size de en az 1 lamba fark atar diye dusunuyoırum (50mt) |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Geçecek mutlaka. 140 a kadar gitsek yine yeter.. 1.5 turbodizel 2.0 turbo benzinli
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: FTH 106 GTI , VW Caddy , haplanmış 1.4 İS
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Aynen öyle
geçmek geçilmek pek mesele değil. Ama asıl Drag benim merak ettiğim.. yüksek süratte volvonun geçecegini 10 yaşında çocukta söyler ![]() 400 metre.. 0-140 1000 metre.. 0-170 __________________________________ Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh. 0 rh + |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
![]() demin bahsettiğim erayla kafa kafaya gidiyor dediğim 1.8 130 hp atmosferik arabayı yok etmisti tamamen geyik denemeydi ha volvo otomatikmis ilk anda tutunma konusunda bu size avantaj sağlayacaktır ama sonucun değiseceğini zannetmiyoırum benzinli turbo baska bi dunya
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
Teknik verilere vs. baktığımda 170 lere kadar era önde görünüyor ama en güzeli yolda çıkıyor tabi deneyip görelim en güzeli
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: s40, corolla hb
|
üyelik aktivasyonum geciktiği için cvplamamda biraz gecikti, bende ibrahim arkadaşımıza misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim, çeşitli yorumları okudum. ilk 1.vites rollde otomatik şanzımanın L konumunu kullandığımdan başlarda biraz ağır kaldım, sonraki denemelerde hep D konumundaydım, arabada biraz açılınca daha rahat yürüdü. tabi 1.4atmosferik bir araçla 2.0turbo arasında 100km/h dan itibaren fark olması doğal, ibrahimin dediği gibi maksat eğlenmekti, gayette keyifli vakit geçirdik lüleburgazda saolsunlar. ben özellikle primera gtyle arabamın karşılaştırmasını merak ediyordum çünkü dragta zeminden dolayı önü atmıştı ve sağlıklı bir deneme olmamıştı, ancak primera gtde 18jant ve sorunlu bir son susturucuya sahip olduğundan sanırım gerçek performansını ortaya koyamadı. ben kafa kafaya gitmemizi bekliyordum, hatta onun daha iyi yürüyeceğini bile düşünüyordum. antiparantez, ibrahim arkadaşımızın civic hb i , ilk 2viteste gerçekten çok iddaalı bir araç bence, 2kere drag denedik, birisinde arka bagaj hizasında , diğerinde 1boy gerisinde kaldım, ilk 2vitesi tamamlayıncaya kadar , ama benim gördüğüm benim aracım 90-100gibi süratlerde gelmeye başlıyor, ve civic 3lediğinde ben devam ediyorum. gayette doğal bir sonuç olduğunu düşünüyorum
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: s40, corolla hb
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
güzel denemeler maşallah
|
|
|
|
#18 |
![]() |
aha alperde geldi kadro tamam hoşgeldin alpercim
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
Güzel deneme..
Honda 1.4 motor olmasına rağmen üst segmentdeki arabalara kafa tutabiliyor..
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|