abi rolanti sesine hasta oldum pt53 vardı dimi::D
tebrikle, bende önce bitirir gazlamaya başlarsın artık:)
Printable View
abi rolanti sesine hasta oldum pt53 vardı dimi::D
tebrikle, bende önce bitirir gazlamaya başlarsın artık:)
maşşallah yollarda ki gidşinide görmek isteriz.. nazarlardan saklasın allahım.
en sonunda 106 konusunda yakaladık ingilizleri maşALLAH cok sevindim..setup ı yazarsan süoer olur...
youtuptan izleyemedim ama güle güle kullan
fena.çok can yakack gbi.maşşallah.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle :)
tesekur ederım saolun Allah kımseye kaza bela vermesın
hayırlsı olsun maşallah..
yakışan olsun kop :D
Masallah Abı kazaasız belasız ınsallah Allah utandırmasın . :)
hayirli ugurlu olsun onur abi
Kardesim , mekanik asistanim - tedarikcim benim:) ALLAH kaza bela vermesin umarim sorunsuz bir sekilde kullanirsin ..
onurum maşallah allah kaza bela vermesin çok ugraştın çok emek verdin ortaya süper bi makina cıkardın nurettin babanında eline sağlık herşeyi 10 numara yaptı :)
kazasız belasız
ciyerin Spec leri nedir ustam :D
yau adam yazmak istemio setupını işte gitmein ustune ((:
Allah arabanın motoruna uzun ömürler nasip etsin
moruk eyvallah ugrastık çapımızca gece gündüz didindik baba olmasaydı zaten işim yaştı bı çok şeyi 10 numara üstesinden gelerek yaptı tecrubesını konusturdu tolga da kingliğini gösterdi arap sacı gıbı tesısatın ıcınden cıktı valla :D
tesekur ederım allah kımsenın motoruna zeval vermesin motoru uzun olsun herkesin
setup kısmana gelınce valla aslında acıkcası yazmak ıstemıyorum cunkı sonrasında donucek lafları az cok kestırebılıyorum su oldu bu oldu yok öle yok böle peki neden yaptın ozaman buraya neden vıdeo koydun dersenız aslında bunuda koymuycaktım ama denıyormuskı kop sanaldan araba yurutmeye calısyor bı vıdeosu bıle yok anca ceneyle araba yurutur yaptıgı işi göremedık anca yapıoz edıoz dıo bı numara yok tam 1 senedır bu setupa ugrasıyorum hergun bı ayrı bı yerıyle ugrastım cızdık kestık bıctık hesapladık olcttuk ettık acelem olmadıgı ıcın ve parcalar turkıyede bulabılcegım parcalar degıldı gumruk vs vs ugrastık yavas yavas yaptık ama yapılırkenkı sölenen sözler canımı cok sıkmıstı neysekı zaman herseyın ılacıymıs amacım kımseyı gecmek vıdeosunu cekıp burda hıkayeden masturbasyon yapmak deıl zaten öle bı takıntım olsaydı bugune kadar 50 tane vıdeo eklerdım yanlıs anlasılmasın sözlerım bunuda ben bunu yaptım ettım ıcın koymadım sölenen laflar üzerien koydum:icon_tup:
iyi dileklerini esirgemeyen herkeze cok tesekur ederım
kazasız belasız kardeş