üç videoda aynı gibi geldi :)) araçlara maşallah, sessiz sedasız olmuş :)
Printable View
üç videoda aynı gibi geldi :)) araçlara maşallah, sessiz sedasız olmuş :)
eyvallah beyler yorumlara teşekkürler cagatay kardeşim askere gidecek gitmeden dedik eglenelim :) güzelde oldu maşallah ciddi fark etmiş arabası
maşallah diyelim.bulsam sole temız bı tdı sport alıcamda yok kı yaw.sonuncusunuda dou aldı zaten.
denemedigimiz 2 araba kaldı adanada kamerin ks vtec bide kemalcanın teg vtec :D onlarıda istiyorum artık :D
kızı bırakıp gelirim :D
maşallah
dou çakarlar güzel olmuş.yanlız eksik bişey var dumansız dizelmi olur :D
Dou kardsm eline koluna saglık ayagınada :D süper bir geceydi iyi oldu be :icon_tup: napalım ancak bu kadar gidiyo araba Fr da tork var masallhh :D
Napalım millet vitesleri çok hızlı atmadım incitmek istemedim bide ancak alısıyoruz tabi
gider ayak arabanın bi tarafını elimize almayalım aman :eek:
Dayım ayarı verdin debi Afr den gelince daha güzel şeyler olucak ınsllhhh :soru:
Yorum yapan herkese çok tesekkürler .....
kıvrecım cok guzel olmus aracın massallah dıyorum emrahın sıhırlı parmaklarına bırakınca araba kendını cosmus :) tabı soforude unutmayalım yarısın bakalım sız boyle yokkı bı arabamız bızde basalım :D
Olurmu kiwre sende :D unuturmuyuz seni :)
çakarlar gerçekten güzel olmuş, ayrıca maşallah ibizaya sessiz sessiz şahane gidiyor :)
tşk ettm tüm yorumlara :) aslında bütün 1.9 dizeller böyle güzel gidiyo da basan yok.. çakarlar cok güzel gerçekten de mustafa cok gzL iş cıkardı..