|
|
#1 | |||
![]() |
specs
vtec2: 4-2-1 headers,d17 ecu,ies emme manıfoldu,stage2 debriyaj SI:4-1 headers iyi seyirler http://www.streetfire.net/video/vtec...si_1459271.htm |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
maşallah si güzel yürümüş crx 3-4 var heralde ;D
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yok tamamen stock motorda ve şanzumanda en ufak oynama yok
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ek9 ctr,1.4 is,x5 3.0d
|
evet oynama yok ama motor kodu b16 ile başlıyor
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
ahahah kerem abi hemen ispiyonladın yaw sahusahu
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
4-1 varmış yusuf öyle dedi
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: T-jet
|
milletin kafası karışcak net bilgi verin
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
hahah verem aga verem bari. 2 dakka numero yapalım dedik kerem abi ispiyonladı hemen
![]() si b16 eg si rolling 60-65 vtec üstü tabi denerken ben bilmiyorum b16 olduğunu. bizede süpriz oldu hatta baya karştı ortalık ahaha
Son Düzenleyen despe; 05-04-2010 18:55. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
vtec2 de b16 ilk sanırım
![]()
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
emre bana ankaradayken "abi gizli nos nasıl basarız" diye sordu
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
hahaha abi bozmuştum niyeti nos aldırcaklardı bana. içimize kurt düşüpte soruşturmasak kaynıcaktı öyle arada ahahah
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
emre abi al sana si
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
olay şu şekilde başladı anlatıyorum:
emre(despe) uzun zamandır aracını yanı vtec2 sini stock bir SI ile denemek istiyordu, bir tane SI bulduk cok farklı gectı sonradan SI ın sahıbı arabamda problem vardı dedı tamam olabılır dogrudur dedık ve kardeşçe olayı sonuclandırdık akabınde bursada yerel bır honda forumunda yönetici olan bizleryeni bir SI ayarlamak için forumumuzda denemek için SI aranıyor dıye bır konu actık ve sıtemıze sponsor olan bır fırma bır müsterimizin stock SI var istersen deneyelım dedı emreye emre de tamam dedi, gectıgımız cuma aksamı ıkı arac otobanda 60-65 de deneme yaptılar ama bır SI mumkun değil böyle gidemez imkanı yok neyse bır aracın ne oldugunu araştırmaya basladık tabııkı kaputu actırmamıstık yarıştan ne önce nede sonra vede deneme esnasında emrenın arabasının egsozu cok fena gürültülü ve SI ında egsozu sessız oldugundan bız arabanın vtec acıtıgını farkedemedik emre 4-5 boy kadar fark yıyınce arabayı araştırdık ve gördükki SI izmirden satın alınmış ve b16a2 swap tabııı bu terbıyesızce davranıs sitemızın sponsorlugundan bu fırmanın ihracına neden oldu |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
ahah aga zaten vtec açtığını duyamayız çünkü zaten vtec üstü basıyoruz hep.
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
yok zaten arabanın vetc acıtıgını farketmeyelim diye agırdan gidiyodu yanımızda falan , ben bu kadar yıllık hayatımda böyle terbiyesizce bir olay görmedim vesselam, yahu aracında bişeyler vardır speclerini söylemessin anlarımda SI diye getirdiğin araba vtı cıkarsa senın fırmanında senınde esnaflıgına kımler neler söyler hiçmi akıl etmessin be adam eee nooldu şimdi vtec2 b16 swap SI dan 4 boy yemiş oldu bu senın için daha utanc verici değilmi sorarım bunu yapanlara, tabii kendilerinde stock bır SI vardı yürümeye maçaları yemedi b16 olunca kaputun altındakı aıle arabası dıye küçük gördükleri vtec2 ıle yürürken vede 4 boy fark atınca bu za-tı muhteremler aslan kesildiler şiddetle kınıyorum
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
ahha olum var ya insan senin diline düşçeğine dipsiz kuyuya düşsün daha iyi ahahha
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
neeeen laa bırcet hakkatleri cızıktırıyoz roman tadında
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
hahah olum hiç bişeyden çekinmem de, senin diline düşçeğimden çekinirim böyle bişey yapmam
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»