:D ben bi sola gecseydım memetın kafayı karıştırcaktım :D :D bende bıde hem saglı hem sollu solda memet sagda dbs sıkıoruz 3 lü vaziyette araya bide integra gırdı caf cuff :D :D :D :D o an len ne oluor dedım ortalık karıştıı vitesi mitesi corba oldu ortalık :D :D :D
o anın videosunu cok net bir sekilde cektim yiğit gelsin ekler izleriz hep beraber bende oha falan olmustum orda:D
06-04-2010, 12:57
ceco
Alıntı:
selim bayrak Nickli Üyeden Alıntı
:D ben bi sola gecseydım memetın kafayı karıştırcaktım :D :D bende bıde hem saglı hem sollu solda memet sagda dbs sıkıoruz 3 lü vaziyette araya bide integra gırdı caf cuff :D :D :D :D o an len ne oluor dedım ortalık karıştıı vitesi mitesi corba oldu ortalık :D :D :D
:D:D:D senın iş benden de kötü olmus:D bu hondalarda ne ses war oyle yahuu :eek::eek:
06-04-2010, 13:03
stlegal
Alıntı:
ceco Nickli Üyeden Alıntı
:D:D:D senın iş benden de kötü olmus:D bu hondalarda ne ses war oyle yahuu :eek::eek:
valla çok güzeldi akşam gerçi senle deniyemedik ama :D
06-04-2010, 13:11
ceco
Alıntı:
stlegal Nickli Üyeden Alıntı
valla çok güzeldi akşam gerçi senle deniyemedik ama :D
aynen denk gelırız bıgun ınsallah:D istersen 18 nısandakı 500+ rollınge gıdelım bı derece yapıp gelellım:D:D
06-04-2010, 13:16
stlegal
Alıntı:
aynen denk gelırız bıgun ınsallah:D istersen 18 nısandakı 500+ rollınge gıdelım bı derece yapıp gelellım:D:D
Ayıp olur ona gidersek :D Seneye artıkın :D
06-04-2010, 15:26
selim bayrak
Alıntı:
:D bı baktım memet uzuor haaaattt dıee halbukı 3 korna yapmış ama malesef duyulmuorr sokuldum hemen dıbıne bıdaha yaptı 3 kornaa anca dıbınden duyuyorum :D:D yol bıraz daha musait olsa cok ıyı olcaktıı sonları göremeden gazı kesıorduktrafıkten :)