Printable View
Valla yıne son derece guzel akşamdı :) ben bı tek enes ıle deneyebıldım baskasına fırsat kalmadı cunku cok zevklıydı :D:D
Sonuc 6. viteste bellı olucak gıbıydı beşinci vıtese kadar bır o bır ben kafa cıkartıyorduk bazen ben kaçırdım kornayı o anlarda geçti Enescim beni :D:D
Trafık çoktu onun ıcın bır turlu yakalayamadık 6, vitesi ama azımle devam ettık en son yakaldık 245 dı kadran en son yan yana parketmiş gibi gıdıyorduk vıdeolar gokıde uyanınca koyacak inşallah :)
Yanlız eneste bende fecı heyecan yapmışız ılk ıkı uc denmemızde paso redlıne gırdık :):)
Yok ceco linki bu sefer pm den atıyım linke gir hersey yazılı orda nobrain hesabı:D
yanlız mehzent beyni kendine takmış gibi duruyo :D harnessta pipisi :D
memoya yüksek dozda mutluluk enjekte etmısler abı baksana :D:D
Ya dun forumda bir erkek vardi AMA dun goremedim orda vrmiydi goren :):) hani beni eliyceki kevgir gibi yapacakti zuahahahah :D:D
Bu konu amacına ulaştı kitlenebilir sayın modlar yeni konu var :D
Ya Gold Bilg. da bu HD lerden sordum yok dediler nerden alırız bunlardan bende takıcam laptopta var arabada :D :D Puahahaha :D
Mehmet hayırlı olsun kardeşim MSupra'yı arıyımda bi deneyin acaba 6'da seni geçer mi onu merak ediyorum :soru:
Gayzent :hehe:
yılların hıncı çıkıyor :D :D Allah bozmasın