Eyvallah kardeşim:) Gerçi gelişmeler senin bu tarafa geleceğini gösteriyor ama :D
Printable View
Spec.leri yazmamışım konuya.Sanırım ordan aldandık birazda.Arabam motor kapağı ne sebeple olursa olsun açılmamış.1 gr yağ yakma eksiltme yapmayan orj 119 binde arka kısımda sadece 2 parça boyası olan içi sıfır kıvamında kız denebilecek ayarda bir araba:) Piyasada en sıkı yürüyen rsi diyebilirim(denediğim gördüğüm ve insanların yorumlarına dayanarak)
maŞALLAH...Sesde güzel :)
Eyvallah :) Araç benden önce sizin o taraflardaydı zaten
Eren Maşallahı var gerçekten aracının ;) Senin elinde daha da şekilleneceğine inanıyorum :)
Zır stock değildi.Aksesuarları sökük halde teslim ettim ona.Yoksa coilover vs li makinaydı :) Biliyorum ne zaman sattığını ben verdim satışını son sahibine:) Memnunum RSI'dan.Özellikle Maltepe/Kartal tarafı çok yakından tanıyor arabanın dirilik orjinallik be temizliğini.
Eren maşallah :)
tamam kardesim bi arac var beyaz jantlı sizin oralarda onun icin o sandım :) deneriz güclü gücsüz işlerim bitince sorun degil :)
Araba normalde 90 hp 8V.cai ve komple 51 çektik arabaya.Merak ediyoruz nasıl oldu diye.O nedenle dedim bir iddia yok yani:) Clio zır stock.Cat back yaptırdık o kadar.