MAŞALLAHHH araclara![]()
MAŞALLAHHH araclara![]()
maşallah araçlara cok güzel kardeşce denemeler olmus tebrikler...
k-prodan sonra durumlar ne olucak şimdiden merak ettim valla...
k-prodan sonrada BA ile denemeler bekliyoruz ...
kazasız belasız sürüşler dilerim
maşallah araçlara..
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Hey maşallah ya denemelerin hepsini büyük bi zevkle izledim.Allah kaza bela vermesin eğlenceli bi gece olmuş maşallah.
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
La Mehmet sen K-pro ile gözlerinede bir ayar çektir Yektayı geçtim diyodun Eneslede birlikte yan yana yürüyoruz demen normal ben 10 videonun 6 sında Enesin stoplarını seyrettim![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
son denemeleri cok daha eğlenceliydi
ulan mehmet arabam sogukken benle bi denemedin, hep uzun yol yaptırıp ısıttın cocugu öyle denedin ne cakalsın
enesle sogukken bir kere denedik tek kişi olsamda bayağı denk gittik diye hatırlıyorum.
Senle 2 kere denedik goki bitanesini koymuş diğerinde 5e atarken önündeydim galiba neyse önemi yok ayrı sevdaların ayrı dünyaların insanıyız yavrucağım![]()
gokii sizin için kendimi ölüme attığım anın videosu yok mu![]()
Mehmet eline ayağına sağlık moruk iyi stres attık göki seninde eline sağlık güzel çekmişsin..ilk denemelerde ısınamadın viteslere ama sonrakilerde güzel çektik vitesleri tekrar tekrar maşallah kırmızı typerımıza mükemmel kondisyonu var..
Görkem senlede kafa kafaya gidince ne yaptı bu çocuk arabasına iki haftada dedim sonradan jeton düştü tek başınaymışsınSeninde eline sağlık bro..
Dr.Ecu
Aaaaah Enes ah ! Bro keşke herkes senin gibi mütevazi olsa ne adamsın..
Dur ben senin için çeviri yapiyim
ilk denemelerde ısınamadın viteslere ama sonrakilerde güzel çektik vitesleri
yani ;
ilk denemelerde içinden geçtim 2-3 boy gittim ama moralin bozulmasın, sen vites atamadığın için okadar fark oldu zannet kendini avut demek istemiş Enes![]()
unless you ride the beast
you wouldn't understand
çok zevkli denemeler olmuş, enesim üst üste denediğin için cold air olmadığındna doolayı gruppeM içerde ısınıyor intake olduğundan dolayı cold air e göre daha sıcak hava çekiyor,heleki durduğunda araç çok sınıyor gruppeM, bu nedenle muhakkak her durduğunda kaputu açmalısın![]()
Dr.ECU
enes ne gecmis bee memeti
masallah hepinize![]()
Ulan bans pis cupraci ortaligi kizstrma biz enesle kardes kardes denedik sanada sira gelicek sabrettt senn sabrettt ahuhahah![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)