simota mantardan bahsediyorsunuz ama.benim dediğim karbon kazanlı universal simota filtre.birde onu takıp deneyin aradaki farkı kesinlikle göreceksiniz.ha aem injen çok mu kötü ? öyle birşey söylemek aptallık olur.ama ses + performans = Simota ;)
Printable View
simota mantardan bahsediyorsunuz ama.benim dediğim karbon kazanlı universal simota filtre.birde onu takıp deneyin aradaki farkı kesinlikle göreceksiniz.ha aem injen çok mu kötü ? öyle birşey söylemek aptallık olur.ama ses + performans = Simota ;)
injen ve aem simotadan cok daha ıyı gerek ses gerek performans acısından
honda aracları ıcın bu yorumum baska araclarda degısebılır tabı kı
bu arada ocean0636 gecen yanımdan gectın ses gayet guzeldı cai ye gectın anladıgım kadarıyla,hatta sankı sadece fıltre yoktu egzos mu katalizorfln mı wardı ses ole geldı bana...
alla alla cok ıyı gelıodu walla ses helal ozaman,oynadın da naptın arkadas=) arkanada almıstın bıtane seat leon u ondan mı gelıodu acaba sesler ehehe=)
O Leonu ne zamandır ariodum ii suruo dediler bende bı gazini aliyim dedim :)
Ses güzel oldu şimdi baya hele 2 hafta sonra cai ile en az 2 katına çıkacak :)
Foto yok da görüntü hemen hemen, Moderotorlerden ''yiit'' in C2'deki gibi.
Sagolsun bir kaç ay önce açtığım konuda yardımcı oldu bizde uyguladık :)
Burak yauw tamam da simota cai yaptıktan sonra tampona sigmazzzz..
Ki aem cai nin ucuna simota takmak bence aem e kufretmek gibi olur :)
1 ay falan kullanıp saticam aem'i zaten, bir tanıdık aracılığı ile injen cai getirtmeyi planlıyorum ;)
İnjen cai alicam diyorum hala simota mı diyorsun..? :D
Tamam simota suanki haline göre daha çok ses ve performans verir de aem le injene kufrediyorsun ama :)
burger kingte otururken dinledim sesini gayet güzel
injen alabiliosan al direk mert
Yauw o sen miydin Turgay a dedim bak Bulut, diye sonra la acaba benzetiyomuyum şimdi nbr dicem sen kimsin dersin belki diye demedim :D :D
Eyw. Saolasın çakma vti iste :D
Yauw bı tanıdık aracılığıyla bı pilotla tanıştım sürekli Japonya'ya ucuyomus telefonunu aldım, injen ve rpf1 leri getirtmeyi düşünüyorum :)
vlla rpf1 ordada cok pahalı