|
|
#1 | ||||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
Araçlar 1 er kişi
Clc vtec megan racing headers 60 mm düz boru orta ve son susturucu (otto) simota carbon tube filtre Eg si b16 headers + egzoz olduğunu biliyorum Aracı izmirden tanıyanlar daha iyi bilirler zannedersem. birde sormak istediğim birşey var eg si b16 ile ilgili, gaz kelebeğine 5. enjektör bağlanmış. zannedersem vtec selenoidi tetikliyor. izmir de mi yapıldı bu şekilde. bilgisi olan varsa sevinirim. bir de ne için yapılmış olabilir ? http://www.streetfire.net/video/clc-...16_1999870.htm __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
enjektörlerin mantıgını kim yapmışsa o bilir emre
ben bi fikir yürütemedim ama helal clc ye sulu 1500 devam ediyo
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
şunuda ekleyeyim. roll bu şekilde bitmiyor. 5. vites e atıldığında 2 boy clc önde devam ediyor. kameraya çeken arkadaş yetişemediği için kapatmış zannedersem.
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
Son Düzenleyen despe; 18-04-2010 19:35. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Maşaallah. şu enjektör olayını merak ettim açıklama gelir inşallah.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
5. enjektör ne?
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
bizde merak ediyoruz açıkçası, ne amaçla yapıldı acaba. izmirden mi o şekilde alındı yoksa burda mı yaptılar bilmiyoruz.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
eg si b16 burdayken vteclere kök söktürüodu. Demekki bursadaki araç baya sağlam yürüo
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
vtec selenoıdıne baglanmış ve vtec actıgında benzın rayına baglı bır valf ıle enjektör tetıklenıyor ve dırek emmeye takılı oldugunu bılıyoruz ancak bu enjektörün vtec actıgı zaman extra benzın vermesı mantıgımıza gore yanmayı nasıl etkıleyecek ve yanma nasıl gercekleşecek bunun ecudan bır yazılım sayesınde desteklenmesı gerekmezmı bu arada aracta nasıl bır ecu oldugunu bılmıyoruz arac hakkında bılgısı olanların yazmasını rıca ederız
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: var
|
araca niye benzın lazım ben hala onu cozemedım?
maşşallah araclara |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
bende izmirdeki violarını biliyodum izledim..baya iidi ilginç izmirden ayrıldığı için psojik bunalımda sanırım eski sahibinide özlemiş abilir
![]() ![]() maşALLAH araçlara..
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
![]() ben burada ii yürüyordu diorum, tartışılacak bir konu bile değil ii yürüdüğü __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
bence o arabayı ii bi kurcalamışlar izmirdenonra iii yapıcaz derken ellerine yüzlerine bulaşmış
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yok hocam lafım sana yada arabaya dııl yenı sahıplerı bursada honda servısı demekkı arabayla bıraz daha oynayalım derken ızmırdekı performansından geriye düşürdüler, haa şunuda unutmamak gerekır clc vtec ın gecemedıgı vtec zaten olmadı burda yanı clc de cok dehşet yürür
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
bu eg vtec izmirdeki sarı olan mı? erol abininkimi?
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Ömür Törpüsü(olmaktan çıkacak inşAllah)
|
Yok o değildir o Ankarada.
__________________________________ Piston Garage - Utku Selamoğlu - Turbo Garage
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
5. enjektör olayı izmirdeyken mi yapıldı peki bi bilginiz var mı ?
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
video çok kısa,egzos sesleri çok iyi
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
maşallah iki aracada ilker clc yede maşallah kardeşim güzel olmuş yaşlı kurt ya
__________________________________ FaRkImIz TaRzImIz ![]() MOTORDA JÜBİLE TABUTTUR!!!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |