:Deli:nerde dıer vıdeolarrr
Printable View
:Deli:nerde dıer vıdeolarrr
Güzel denemeler maşallah araçlara :)
2.video baya baya denk gitmiş maşallah 2 aracada ;)
Güzel gündü,özlemişim gazlamayı :)
Polislerle köşe kapmacadan o egsoz o gürültüyle sağ çıktık ya :hahaha:
ızo ,senın Rs'ı de ben bukadar beklemıyodum çok hırçın maşallah..
guzel denemeler olmus masallah RS e guzel yurumus...
bu arada polislik olan arkadaslara gecmis olsun en temizi plakanın ortasını kagıt bantla kapamak kacabildiğin kadar kacıcan kacamadıgın yerde baktın gozun kesmiyor iner inmez bantı sokucen yapcak bsey yok:S
araclara maşallah rs guzel gıtmış yalnız baştakı gıden s2kda ıyımış:)
istanbuldaki tırla polis çevirmeleri gişede hatırladıkça çekiniyorum hala o tarafta roll yapmaya
s2000 le korna konusunda anlaşamadık, bi bastı önceden çekti takrar bastı fln ama 80 de tam canlı devrinde bastıgımız için geçer o bizi...
Masallah Araclara ;)
Araçlara maşallah. Telefonumun sesi kısıktı çocuk uyuyor diye, görüp KAdir abiyi aradığımda deneme bitmişti, yoksa ben de orada olacaktım, neyse hayırlısı birdahaki sefere artık...
Allah hepınıze sabır versın arkadaslar.bız bu amiri basımızdan gonderene kadar neler cektık.tam 5 yıl dıle kolay 5 yıl anamızdan emdıgımızı burnumuzdan getırdı.İSMİ:Orhan ÖZDEMİR adam trafıkcılıkden gelme o yuzden cok sıkıntı verıo.mod.araclara o yuzden cok ugrasıo.yanı bunları yapması normal gelıodu bıse artık.bence cok dıkkat edın taktıgına acaıp takar kafayı..ALLAH yardımcınız olsun.
chief hanı sen nerdesın s2k da guzl yuruo masallah hepsıne
Maşallah araçlara güzel deneme olmuş :)