öyle olmuş herhalde
Printable View
yaw bide bu videodaki 106 ile konuyu açan 106 ile alakası yokken video sana nasıl ulaşıyoda konuyu açıyosun ?
hadi konuyu açtın birisi gönderdi videoyu 106 nın deneme ile alakası yoktur u kim söyledi ?
deli, kuyu, taş ve 40 akıllı 4 lemesi yine sahnede :hehe:
bu video kaldırılsın tekrar istenildiği zaman her iki tarafta müsaitken yeniden denensin.. uzamasın konu..
EN vtec şu an "hazır ve nazır" garajda yatıyor sadece rollinglerde çıkarıyoruz günlük kullanım da stock araç kullanıyoruz.. denemek isteyenler haber versin konuya yazsın arasın pm atsın vs..
106 ile witek deniyor ama diger vitek video konusumu oluyor simdi?
imhotep yalan soyluyor yani?
bu video ilk deneme !! ben kornayı duymadıgımı soyledim !! hazır nazır beklemiyoruz insanlık hali duymadım dıyorsam oyeldir benı bilen bilir teneke parçası skımde dgil...
ve ikinci bir deneme daha oldu 106 ile en arasında orada ben onlerindeydım bunlar 2 de bastı bende 3 te bastım keyfe keder.. deneyecek adam yanlarında basar burak bey yanımdan geçerken bana byby yapıyor ardından da sen onden bas ben arkadan gelirim diyor.. benım rahatsızlıgım langır lungur bu vıdeonun o mevzulardan sonra tasak geçer gibi buraya koyulması.
mur_89 olayı geçmek geçilmeye cekme canımı sıkma benım..:mad:
Abi alakasız olcak ama senin arac dolu değilmiydi söküldümü ?
valla denemelerden sonra tartışmak farz herhalde...
keyfine sıkılmamış anlaşılan :(
vakitsizlikten nete giremiyorum ama telefon geldi konuyla alakalı girip yaziyim dedim polemiğe gerek yok bence basit bir deneme için ama orda en sağda camera çekmek için bastım ben benim denemem değil burakla deniycek olsam en sağda olmam yanında olurum ki denedik ve öle yaptık burak gene önümdeydi. herkeze kolay gelsin özgür abiyede beni kırmadığı için teşekkür ederim eğer canını sıkan bişey varsada herkez adına kusura bakmasın derim. ayrıca burağada maşşallah arabası gerçekten hızlı herkeze kolay gelsin
CRM PERFORMANS (periyodik bakım) Suat abiye & Mami Makinene teşekkürler ellerine kollarına sağlık..
burak maşallah araban güzel yürüyo kanka alllah moturuna zeval vermesin:)emegi gecen herkese teşekkürler kardeşim adam gider yapmış önden başlayın diyor crm herkeze gider
aynen yaşar abim suat abide mami abide çok sevdiğimiz saydığımız insanlar ve bu şekilde bi diyaloğa girme gibi bir durum dahi söz konusu olamaz onlarla
olayı böyle saptırmaya gerek yok
konu birazdan ımhotep le CRM PERFORMANCE ye dönerse şaşırmayın :D
GEREKZİS YAZILARDAN KACINALIM LÜTFEN ARKADASLAR...
İMHOTEP VE BURAK ARASINDA BI KONU KARISMANIN KONUSMANIN MANTIGI YOK ARANIZDA HALLEDERSINIZ, UZATMANIN MANASI YOK İKİTORBA CİVATA HE BİDE INCE CONTA :D:D
aynen abi olay nerelere çekiliyo mevzu geçme geçilme olayıda değil sadece o ortamda yapılan bir hareket
önce geçme geçilme olayı oldu şimdide bizim kelle crm olayına dönüyo :D
valla çok garip bi milletiz arkadaş :D
crm performance ile benım aramda bişey olamaz kendi kalitelerini zaten ortaya koymus ender firmalardan birisidir. allah işlerini rast getirsin.
olayı saptırmayın..
maşallah fiteklere...
piyasada arabası yürüyen 50 100kişiyiz bizde böle birbirimize düşersek yazık valla ya bu video işi çıktı ortam bozuldu herkes düşman oldu birbirine :( özgür nezaman denemek istiyosan alode bilader geleyim atasehire kafamıza göre deneyelim videolu videosuz hatta özgürde değil kim istiyorsa deneyeyim beni geçin ama benim geçtiğim adamda bana bahane bulmasın maşallah demesini bilsin yeter
ben kendi adıma herkesden özür diliyorum başta özgür abi olmak üzere.. özgür abiden bu kadar tepki alacağımı bilseydim kesinlikle koymazdım.. ben bunca zaman denedim kendisiyle hiçbir yerde videomuz yoktur.. sadece bnm bir arkadaşıma EN vtec'i rahat rahat geçiyorum dediği için bu videoyu koydum.. ben erdemliğimi yaptım.. istenildiği takdirde tekrar deneriz.. videoyu özgür abi çeker kornaya da kendisi basar.. BF vtec'e de maşallah.. ayrıca adminlerden ricam videoyu kaldırılmasını istiyorum..
herkes sağlıcakla kalsın dostluk baki kalsın..
sen hala mevzuyu video olarakmı goruyorsun... pes vallahı..:)
madem oyle sen ben ve ff vtec denerkenki videoyuda koysana..!! kavacıga sıkmıstık hanı arkamda kaldıgın videoyu..
benım yasım 31 .. 23-24 yasındaki birinden hiç olmaması gerek harekete ve konusmaya maruz kaldıgım için sinirliyim.... arabasının ta a... soksek 2 teneke civata cıkmaz..:)
vay arkadaşş.. bende vtec alcam :D
ben hala almadığıma pişmanım :D
taraf tutmuyorum ama özgür abi burak sen ben sıktığımız gece sn sonradan yanımıza geldin biz 2 kişi sen tektin gerisi video varsa koyulsun zaten