kaç tane daha o tarz 106 gösterebilirsin?
orj kilosunda olacak
Printable View
Boş muhabbete gerek yok beyler aracı arızalıysa denemeyecek o zaman denedikden sonra 206 fan clup olmaya gerek yok Videolarda belli bunun aksini iddaa eden olursa araba giresunda denemek isteyen dener .
biz zamanında denedik gördük hiç merak etme
sonuç senin tahmin ettiğin gibi olmuyor
Bence sonuç benim düşündüm bana daha mantıklı geliyor ;) chip li RC ile denerim ben sıkıntı yok ben bu işi zevk amaçlı yapıorum idda veya başka bişi için deil geçmek geçilmek problem diel önemli olan güzellik olsun ortam olsun inş oo speclerde bir RC bulurumda yine dener yine video koyarım kardeşim :)
birincisi kardeş değiliz,
denersin denemezsin o senin bileceğin iş
ben nerden biliyim senin denediğin RC'nin durumunu, muhtemel arızalar var RCnin yürümesini engelliycek
kim BOŞ konuşuyor kim ne yapıyor kim neyle uğraşıyor herşey ortada.
dikkat et senin içinden geçmesinler.
sen bundan istediğini yaz et umrumda değil
araç istanbuldayken um 764 hakan abi 206 rc ile denedi kendisi aynen şunları söyledi rc le kalktık rc beni ancak 5,viteste yakalıyor ama geçemedi dedi malesef o denemenin videosu yok olsa hemen eklerdim
sen öyle diyosan dogrudur abim ;)
yaw bu um plakalı 106 kadar yürüyen bi 106 yokmu ist.bi deniyelim yaw çok merak ettim.bende 106 gti kullandım arabayı modlamama rağmen hiç bir zaman 206 rc nin tamponuna dahi giremedim.ki arabam dynoda 152 hp vermişti.
Kısa düz boru sanayi tipi egzoz var istersen deneriz .
İstemedigin kadar 106 bulurum sıkıntı olmaz ben maslak sanayideyim saat kaçda nerde dersen deneriz ister stock ister gırtlak .
karışmak istemem ama bende uzun süre kullandım, hem 106 hem 306. 106'ım'da ince conta, piston, 13/59 ayna mahruti, timing ve yazılım mevcuttu. emsallerine göre de iyi yürüyor denilen bir araçtı. 206 RC denemelerim oldu, sadece filtreli bir RC ile denedim ve 3'ün sonunda nerdeyse ben duruyorum gibi gidiyordu. bu videodaki 106 çok çok iyi olabilir ama RC ile özellikle 4'e kadar bu şekilde yürümesi "schumi"ninde dediği gibi vvt selenoidi gibi bir probleme işarettir. her iki aracada maşallah bu arada..
206 Rc ler pek herkesin umduğu gibi gitmiyor Rc yürütmek herkezin harcı değil bence bir kaç farklı rc le deneme şansımız olmuştu 200 km hızlara kadar öndeydim filtre egzoz 106 la :) ama bu değilki tüm rc leri geçebilirdim diye ama Rc geçmek öle pek te hayal değil maşaallah araçlara..