fark etmez yuz yuze ara konusalım c.tesı de yuz yuze gelcez zaten,
Printable View
Allahım konuya bak ne hale geldi Hande yüzünden bunlar :hehe:
mami konuyu okuyo sessizlik
vay be:D,konu nereye kadar geldi demiştim,yine diyorum:hehe:,yanlışım varsa düzeltin ama o bahsettiğiniz araç,videolardaki kırmızı ac plakalı 106 ise,220 ye kadar çıkabilen araç ile 230 a kadar basma isteği nedendir:beuj:,106 lı adamın damarına mı basmaya çalışıyorsunuz:D,ki bir de şöyle bir durum var,denilen özelliklerdeki bir fn2,220 ye kadar basılması durumunda sadece boşuna benzin harcamış olur gibime geliyor,üstüne bir de içine düşüceği psikolojik durum da cabası,sen git arabaya o kadar para ver,elin oğlu 106 ile gelip geçsinnn:hehe::hehe::hehe:
Ben helaya gidiyom:o konu bende hazımsızlık yarattı itiraf spec:hehe:
denemeyin bu ac ile.106 gti değil bu 106 sti yalan söylüyorlar :D
denizde kum adamda araba arkadaş :D
bi e30 la geldi bi cooper ile sonra bi evoyla gördüm bi turbo fitekle sonra bi subaruyla gördüm şimdide 106 ile :D
Arkadaşlar bir araba satışı vermek için izmit e geldik neler olmuş nelerrrrr
Tamer kardeşim 106 gti da filtre, kısa,şanzıman,düz boru, egzoz var .
Gerçi şu an seninle telde konuşuyorum bunları neden yazdım onuda bilmiyorum yazdım silmeye kıyamadam konuyu okuyan arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar .
Ben maslakdayım araban çıktıgı anda ne zaman istersen deneriz istersen egzoz bile olmayan EKE 106 ımızda var onunlada denersin.
Konuya yazı yazan bütün arkadaşlara selam eder gözlerinizden öperim .
Saygılar.
ya arkadasım fn2 sahıbınde evo10 da var pısıkolajısı neden bozulsun 106gti dedıler dedıler mamının kı dedıler ep3 u 2-3boy gecıyo, fn2 denerız 106 gecer(220kadar) ep3 zaten fn2 gecıyo bunu anlamıyıcak adamlar degılız burda yazılan yazılar tavırlar dalga gecmeler, 5yıldır typera bınıyoruz neyın ne oldugunu bılıyoruz, ep3 typerla m3 220 230 240kadar gecınce neden 270cıkılmıyo oyle m3 gecılır denıyo sımdıde 106gti kısa hersey var 220kadar deneme olunca bız gectıkmı oluyo onuda anlamadım:) sonunda ölum yokya sıkıntı yok suan 106gti da mamnın kı en ıyısı mısal en dolusu bız typer en dolusuyla denemıyıcez maksat eglenmek mıllet taşak gecse ne olur gecmese ne olur ep3 dolu halı en kral 106 pacavra eder gıder zaten,
Ya nerden ekledim video'yu nerelere geldi konu :D:D valla kimse k.bkmasın bu kadar mevzu olmuş herkez atar gider yapmış isteyen denesin istediyle denesin sonucu görsün bizde keyifli keyifli izleyelim herkez yorumunu yapsın konu açıklığa kavuşsunn daha uzamasın mevzuu .. saygılar...
iyi güzel demişsin de;adamın başka arabası var diye fn2 ye verdiği fiyat mı değişiyor,veya 106 ya geçilebilirim mantığına mı bürünüyor,ki ben adamın başka arabası var mı diye de sormadım,106 sı olan kişnin başka arabası olmadığı ne *****,bir de böyle düşün bence,ayrıca burada geçen lafların nedenini hala çözememişsin bence,kimse kimsenin arabasına laf sokma peşinde değil,ep3 ten veya herhangi bir aracın doluluğundan bahseden de olmadı,yazılanların hepsi kırmızı 106 ile sizin savunduğunuz arkadaşınızın fn2 si hakkında..bence bu 2 araç dışında yorum yersiz...bu 2 araç hakkındaki karşılaştırmanın sonucu da belli...neyse boşver,sonuçta arkadaşın,sen onun arabasını savun yine de,belki iman gücü falan gelir de erken vtec açar...
Lafda kalmasın ;)
http://www.youtube.com/watch?v=8LRZyH8CSBo
Hayat bazennn yeğennnnnnnn:icon_tup: