tamam cuma günü deneme yapalım o zaman lafta kalmasın
Printable View
tamam cuma günü deneme yapalım o zaman lafta kalmasın
ya konu nereden nereye gelmiş,isteyen kendi arasında dener ve de görür,ama videodaki araçlar hakkında açık olan tek birşey var ki,o da 206 rc de sıkıntı olduğudur...
Kardeş sen bizi kiminle karıştırdın bilmiyorum ben RC si olan arkadaşa gel tanışır deneriz dedim lakin gelecek olan arkadaş gelir deneriz zerre kadar sıkıntı olmaz haa şunuda söyleyim sen benim sürdügüm aracı geç aracına maşallah derim ama sen geçilirsin sendende aynı sözleri duymak isterim :icon_tup:.
Birde şöyle bir durum var sende typeR var ise denemeye gerek yok ben RC si olan arkadaşa söyledim sen yok bende denerim dersen typeR ları seven başka 106 mız var seninle o dener ?
Saygılar.
bi ara satılık olan rc mi bu? coil fln olan.diri duruyrdu ama...
edit: değilmiş :)
lafta, sözde deil özde temizlik için AC 106 diyoruz :D:D
+10 KANKA TABİKİ GIRTLAK DOLU 106 TYPER GEÇER AMA EN FAZLA 220 YE KADA SONRASI *****.AMA KONU BENCE ÇOK SAPTI.BÖYLE ŞEYLERE GEREK YOK.SONUÇTA BU KONU İÇİNDE YAZAN TÜM ARKADAŞLARIN HEPSİNİN 106 İLE TYPER KIYASLIYACAĞINI SANMIYORUM.BU ARADA YAŞAR ARKADAŞIM BENİMLE DENİYECEĞİN 106 NIN SPECLERİNİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM.AZ ÖNCE BAŞKA KONUDADA YAZDIM.ARABAMDA SADECE EGSOZ VE FİLİTRE VAR BAŞKA BİŞİ YOK.İNŞALLAH KALKIPTA BANA KAPAKLI CHİPLİ KISALI EGSANTRİKLİ 106 GETİRMESSİN:DBÖLE Bİ 106 İLE DENEMEM SAÇMALIK OLUR ZATEN.FİLİTRELİ EGSOZLU 106 İLE DENEMEK İSTERİM.:icon_tup:
maşallah 2 aracada..
pt52li,pistonlu, chipli, kısalı bi 106 ,, 206 rc yi rahat geçer...
106 getiriyim derken?bizim ortam falan gerdiğimiz yok bir video yüzünden kalkıpta 106 rc geçiyo olamaz herhalde anlatmak istediğimiz sadece bu....eğer 106 seninse gel tanışırız deneriz muhabbet ederiz ha senin değilse ben başkasının arabasını başkasıyla denemeye çağırmam da o şekilde gelen adamlada denemem.o zaman bende gırtlak dolu ep3 ile geliyim dolu 106 ile deniyelim sen evo getir ben porshe getiriyim bütün arabaları toplamış oluruz böle bişey yokki ama yanlışsam söle
ben getırmem zaten adamdan rıca ederım denersınız, mılletının aracının dıreksıyonuna gecıp gazlamaya pek meraklı deılım zaten bende yeterınce war arac ;) flıtre egsozlu saglıklı bı 106 mız war ıstersen.... her 106 rc gecemez her rc 106 gecemez burda hemfikiriz...
e tabiki hemfikir oluruz.sonuçta ne olursa olsun videodaki 106 rc yi geçmiş.buna lafımız yok.bizde zamanında al 106 ile ne arabaları geçiyoduk.
buna da bi örnek vericek olursak mami nin 106 sını hepimiz biliyoruz adam beyinli ep 3 lerle yürüyo...
haua ya mami abinin tüm 106 lar çip filtre egzost zaten :D
ama o 106 seven tayparcı arkadaşın tayparı bide fn2 sanırım çok üzülür çookk :D