kardes yemegı zor yersınız...
burdan polemık yapmak ıstemıyorum...
araclar arkadasımın benımkendı aracıma yenı o motoru swapladık turbo yapınca kendımınkını yazarım...benım alacagım turbo 2876 olacak en kucuk ortalamada 20 psi ile yurur tahmınım 400 hp cıvarı olur dıger arkadasların turbolar benımkınden buyuk okadarını soylesem yeter galıba
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Şimdi benim anlamadıgım 400 hp civarı turbolu bir aracı atmosferik 106 denemek istiyorsunuz ?
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bende yanlis hatirlamiyorsam sizin gibi biliyorum.starda yayinlanan bir programdi drag yapiyorlardi astra kalktigi bütün arabalari geçiyordu o gün 106 ile kalkarken vites kaçirmasi sonucu 106 ya geçildi.içinden çekilen video vardi oradan anlasilmisti vites i kaçirdigi.buradan sakin yanlis anlasilmasin 106 yürümüyor demiyorum araci zaten gidisi belli.yanlis hatirlamiyorsam 1-2 sene öncesinde bir forumun dyno bulusmasinda 145 hp çikmisti.aslinda zevkli bir kapisma olurdu gsi vitesi kaçirmasiydi.
otokolık programı arkadaslar dostların sahıbı yalçın abı ılgılenıyordu o programla![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Vayy cihan kardeşime bakın yaa,helal olsun makına yürüyor gerçekten ama,gsi nin vites kaçırmadıgı bi videoyuda koysan daha güzel olurdu kardeş...
gsi başarısız bir araç değil Türkiyede yapan yok sadece
Yurt dışında 285 hp atmosferik kiti var.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bence 320 Hp için bi Gsi parası hiçbişey değilKi atmosferik 320 de almak iyi şekilde kasıcaktır
145 106 Gti için çokta abartılacak bi güç değilBenim chip filtre eksozlu 106'tım 141 Hp verdi hemde kıç içi kadar bir yalan yanlış fanı olan bi ortamda hala ruhsatımda duruyor Sheet.NOT atmo güzel yüklüydü daha yüksektir dynosu
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Selam herkeze
orda F28 2. vitese girmedi çok uğraştım 3 denemedede girmedi bende bıraktım bir hafta önce sti ile balatayı baya bi zorlamıştık hatta hala 2. vites 5000 lerde garçlıyor sekromenç gidik)) 106 nın olduğu hafta 3 kalkışı teke indirmişlerdi hatta yarıştan önce vites kaçırma geçiremem kalkamadım die bahane olmayacak tek kalkış ne olursa olsun finishi geçen kazanır dendi ve bizde kaçırdık sti ile kalkışta aynı gerçek drag gibi 3 kalkışı tamamlayandı... zaten bir hafta sonta Kaplumbağ vardı manyak bi makina konmuştu üstüne o bizi kesin lerdi
bi gerçek daha var bende cihanda hala paramızı alamadık ama aşağıda birde sonraki 2. kalkışını izleyin bakalım. onun altındada bir hafta önceki sti var
standart yazılım ve c20xe eksozu ile gidilmişti ogün 51 lik boru ile
Atmosferik olayına gelince şuan paçların %70 şi geldi 12.5 pistonlar dahil kol krank beyin eksantrik sibop throttle vs. vs. vs. ingiltereden
250 270 hp arası toplanmaya başlanacak NZE 47 Sedefli beyaz olan araç
http://s508.photobucket.com/albums/s...6.flv&newest=1
http://video.google.com/videoplay?do...7660086574717#
turbo araçlar dragta cok sarıyor bunların ornegini cok gorduk.. masallah 2 aracada.
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Dostum en büyük avantajı C20LET makinanın beyin ile şanzuman bağlantısı var tabi şanzuman F28 6 ileri beyinde LET beyni olacak 1. vites 0.6 bar üstüne açtırtmazzz bu çok harika bi özellik... özellikle yokuşlar için tasarlanmış yokuşta kalkış yani dökümanı bulunca koyarım orada yazıyor ve anlatıyor...
Aşağıda var 26. uç
http://i1004.hizliresim.com/2010/4/20/2639.jpg
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)