Bencede :D:D:D......
Printable View
gereksiz bir video olmuş bence de.
bununla övünülmez bile. :D astra ya bşi olmuş belli..
bu 106 benim arkadaşımın cihan adı ve ben bunu övünülsün diye koymadım yarışmışlar ve geçen o olmuş video güzeldi paylaşmak istedim ve 145 hp çok eskilerdeydi şuan araç çok farklı ne zaman istenirse çıkarılır...crm 106 gti.metin anlatmış zaten ne oldugunu saygılar.
Araç dedikleri gibi Cihan abinin aracı ve çok sağlam yürüyen 106lardandır.. Astra da bi sorun olduğu ortada ki zaten video bi iddia içerikli değil tw şowu için yapılan bir kalkış...
eğer tv için yapılmış diyorsan subaru ve benim debriyajım neden bitti ağustosta 40 derecede daha 3000 km de aracı 4 hafta zorlarmıyız sence 1. olana 2000tl her hafta verilecek bende orda show yapıcam yada bi başkası sence ne yapar 3 yarış girdim 3X2000 :soru: ;)
Anlam veremedim ama cidden:soru:
gerçek bi 106 cı çıkmış sonunda ağzına sağlık bırak sevinsinler bu vıdeoyla :):) senede 1 videoyu koyup duruyo ::)) bırakın bu işkeri boş işler gereksiz polemikden başkabişi diil
http://s508.photobucket.com/albums/s...6.flv&newest=1
7. aynı konu oldu sıktı ama
(şimdi diceeem illada polimik se sıkıntı gel bi akşam çekelim vıdeo koyalımda diceksin o zaman eee oldumu biri atmo dieri turbo ? bunu diyende haklı) e o zaman daa ne uzatıyosun ??? neolduğunu noolacağını sende biliyosun...