yürüyen gsi görmek sevindiriyo. :) maşallah
Printable View
yürüyen gsi görmek sevindiriyo. :) maşallah
ne haddımıze oturp baştan yazlm yapmak olan bırseyın uzerınde ufak oynamalar ...tekrar masallah dıyelmm
sen yapta gerısı kolay :)
Teşekkür ederim kardeşim bütün videolarını izledim eksiklerin vardı sanırım onlara rahmen süper yürüyo aracın daha doğrusu akış metren diye biliyorum...çok pahalı namussuzlar 400 lira:D benimki bi temizlense ii olur ama nasıl temizleniceği hakkında hiç bi fikrim yok ??:)
ne yapmka ıstıyorsun :D
her şey yapılabilir sürpriz belki melii gsı bu neticede
yok süprizim yok zaten süpriz yapıcak parada yok :D ben en fazla bundan sonra bi power cab koyarım o olur :D
fn2 ve ep3 typer dan 1.5sn daha hızlı
evo 9 la aynı maşallah güzel yüklemişin aleti kötü gideri buysa, stage 1 evolarla yürür
bence yanlış ölçtün kardeşim...11.30 ölçtüm ben fn2 olabilir ama ep3 ler stocku değilde headerslı filtre egsozlusu 10.00 10.30 arası 60 160 ı...
paralarıı bırıktırr :D
GSI için normal bir değer ama,
EP3 falan çok daha iyi derece yapması lazım, o konuda bir yanlışınız var bence.
zaten kıstas yapmaya gerek yok :)
Maşallah.
Bu kadran videosuna bakarak FN2 den iyi olabilcegi asikar.. ep3 le de baya bi gider std olanıyla tabiki :)
EVO fln stock gsi için hayal ama heheh :)
Kendi kendine yapıosun napıosan, hatta herkese yolda gösteriosun. Daha yapılacak çok güzel şeyler var, onlarıda yapalımda millet c20xe yi tanısın demi ;)
bencede gsi, ep3 veya fn2 nin rakibi olamaz ama, burdaki hızlanmayla 3-4boy arkasında bırakır stock fn2yide ep3üde, açın stock ctr videolarını izleyin, stocklarda 13sn sürüyo bu hızlanma, 160a kadar evo9lada aynı yürüyo, en az yürüyen youtube videosunu baz aldım
vitesler az seri olsa daha iyi bi sonuç alabilirsiinn..gayet iyi ama bi maşallah da benden kaan kazasiz belasiz..
ciğerliymiş maşallah
bu arada bu hangi GSI,
plakası nedir rengi nedir?
pkakasından tanımassın aracı nzj
yok neden merak ediyim aldım sonucta kötüde olsa iide olsa:)seninkinin plakası ne tanışmış oluruz:)kırmızı evet
SVU benim aracın plakası,
kırmız acıbademdeki araç senin sanırım ?
evet kardeşim doğrudur bi kötülüğü varmı??